Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 116 / 2 / 0
Sporo budda sporo, ja po 0,25 afobamu zaraz przed snem usypiam jak dziecko. Wyższe dawki to dla mnie strata materiału bo powodują jedynie dużą zmułę i kładą mnie od razu spać, do tego brak pamięci następczej, dziwny chód.

OT: co do Clonazepamu to pamiętam, że wystarczyły 2mg i gubiłem się we własnym mieszkaniu. Pytałem się co chwilę gdzie moje okulary, gdzie portfel, gdzie to, gdzie tamto.

Podsumowując Alprazolam jest bardzo przyjemmmmmmmmm :*) mmmmmmmny.
Uściski [H]owicze.
  • 348 / 4 / 0
eFGie, ja Cię na zlą drogą sprowadzam! %-D
  • 1800 / 20 / 0
Ja też pofolgowałem sobie w tym miesiącu z buprą, w sumie poszło od 1 do teraz 10 plastrów Transteców 40 mg 70 uq. Teraz już nic nie mam, nawet kasy, ale koniec miesiąca się zbliża i potem jakoś to będzie, najwyżęj będe zdychał...
pozdro
  • 342 / / 0
Witam , nie wiem jak u was ale u mnie zomki 1 z ok 22 zl podskoczyly do ponad 28 ziko kuurwa , ciekawe jak sie ma afobam czy cena tez w gore dodam ze jestem z okolic Słupska, i pytanko gatis czy rolki 5 nadadza sie na zwale po alprze + redukcja dawek wkoncu dlogo połtrwa , trza jakos zejsc %-D

E; na wsi nie mieszkam ale jak zobaczylem paragon to ostro sie zdziwilem ta sama firma apteka etc dalbym fote recki ale wyjebalem bylo ponad 28 :wall: , i ponawiam pyt czy relka 5 pomoze bezbolesnie zastapic alpre ? 3mta sie
Ostatnio zmieniony 20 marca 2011 przez MarcinM21, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 348 / 4 / 0
Łooohoho to ja pierdole alpre jak 1 mg 30 tab zomka kosztuje 20-pare złotych. Jeszcze mogłem przeżyć jak zomki po 15 chodziły ale teraz to jebie alpre, zostaje przy klonach na jakiś czas. CHyba że tylko na wsi tak jest bo dostawa droga, jak w stolicy podrożało tak samo to zajebie
  • 1 / / 0
Da sie gdzies kupic xanax bez recpty?
Uwaga! Użytkownik kukurica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
kukurica pisze:
Dwa razy w tygodniu minister Kopacz rozdaje Alpre (Xanax sr 2 mg) za darmo na warszawskiej Starówce.
Wydaje mi sie, że w poniedziałki i piątki.Musisz dopytać.
Siste, viator!
  • 342 / / 0
kukurica pisze:
Całkiem słodko :gun: ciekawi mnie wiek usera , bo ciężko na coś takiego wpaść , choć różne przypadki tu widziałem.

A do tematu na zjazd z alpry mam 2 paki rolek 5 i pake lorafenu 2,5 , ale jest lighowo patrząc na dawki jakie brałem . W każdym razie z alpra koniec na czas dłuuższy .
  • 189 / / 0
miesiąc brania 0,5 z dnia na dzień skończyłem i zero efektu odstawianego
dziś już 5 dzień bez, ale wbiłem do apteki po pake 0,5 afo- 20,70
  • 1743 / 26 / 0
Swojego czasu byłem przyzwyczajony, że Afobam 0,5 jest droższy od Zomków 1 i kosztuje w granicach 20ziko, natomiast ostatnio kupiłem Zomiren za ok. 25zł - no to już lekka przesada co do ceny alpry :-/
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.