Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Tak jak wyzej czyli co zwieksza wydalanie alkoholu z organizmu? Chodzi mi o to, ze załozylam sie z kolesiem, że wypije 33% (ruski szampan i dwa piwa) i bede dala sie przejsc prosto. Co może szybko wydalić alkohol z organizmu (pomijajac wymioty) zebym nie dostala zatrucia?

z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi ;]
Uwaga! Użytkownik kurak. nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
no mozesz tez np. przed piciem walnac kreske :P wtedy tez za bardzo alkohol cie nie zetnie z nog ;]
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kurak. »
kreske czyli? :-D
Uwaga! Użytkownik kurak. nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
dużo tłustego jedzenia przed piciem powinno troche pomóc ;) ale jak masz słabą głowę to i to dużo nie zmieni, hehe.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zany21 »
[quote="kurak."]
kreske czyli? ]

Amfetamine ( pradzik, speed, fete ) jak chcesz to nazwij, aby bylo czyste ( i nie bardzo zmieszane ... )
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Nie słuchaj deklów, co ci proponują na fazę alk coś mocniejszego, to jacys smutni ludzie..
Pij dużo płynów oprócz alku(woda the best).
Po diabła jakieś zakłady?, choć przypominam sobie jak walnąłem całe wińsko na raz.
Byłem młody i głupi..
Jedz dużo, a jak źle się poczujesz bastuj, dobry havt nie jest zły jak się strujesz, to podstawa...

A na kaca jeść, spać, gorąca kąpiel, muza i otwarte okno..
Moje sposoby na kaca zawiodły mnie na manowce U od kody, więc pierdol rady typu feta, przeciwbólowe opioidy.
W Polsce żul ma lepiej niż narkus.. ;-)

pzdr
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Chłopaki schleją Cię a potem wyruchają.
Co Ty robisz z siebie dziewczyno? Chcesz być ich kumplem. Bo jako kobiety to raczej Cię nie będą traktować. Zastanów się czy odpowiada Ci w towarzystwie status wioskowego głupka co to wszystkim daje się podpuścić.
Dodatkowo to powiem Ci jeszcze, że musisz być albo kompletnie durna, albo na tyle młoda żeby nie mieć jeszcze w szkole chemii ( ani matematyki na przyzwoitym poziomie) co to kurwa za równanie jest:
szampan+dwa piwa = 33 %
  • 5 / / 0
LoL?
Nieprzeczytany post autor: mWr »
Heh..co za zaklad..no comment..alkohol neutralizujesz przez prosta estryfikacje..zapodaj sobie jakis kwasik karboksylowy po wypiciu i masz ester etylu..Tak jak wczesniej wspomniano, zjedz rosolek przed piciem..a podczas picia przegryzaj np. cytrynka ( cytrynian etylu ) albo grzybkiem marynowany czy tez ogoreczkiem w zalewie octowej ( octan etylu )..Baw sie dobrze ;P..i skad te 33% i czego te % sie dotycza??..nie wiem jak to liczylas :)..zalozmy pifko 0,5l i 5% alko to masz 25g EtOH..2 pifka 50g EtOH..nie wiem jak jest z szampanem, ale zalozmy 0,7l 12% alko..daje 84g EtOH..w sumie 134g czystego EtOH..przeliczasz na mase ciala..wychodza promile.. i bedziesz wiedziala czy chodzisz prosto :P..3maj sie
Uwaga! Użytkownik mWr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kurak. »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Co Ty robisz z siebie dziewczyno? Chcesz być ich kumplem. Bo jako kobiety to raczej Cię nie będą traktować. Zastanów się czy odpowiada Ci w towarzystwie status wioskowego głupka co to wszystkim daje się podpuścić.
Założylam sie, bo jest mi potrzebna kasa i mam mocna glowe, wiec przeciwwskazań nie widzę. Nie schleją mnie i nie wyruchają, bo nier az kiedyś ich samych pilnowałam przez 5 godzin zeby rzygali do kibla nie na siebie i zeby nic im sie nie stalo, znamy sie od ladnych paru lat i beda tam osoby, ktore beda czuwac czy wszytsko jest w porzadku, wiec nie robie z siebie jakiejs malej dziwki, która chcąc sie pochwalić chłopakom ile to ona moze wypic da przy okazji dupy.
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Dodatkowo to powiem Ci jeszcze, że musisz być albo kompletnie durna, albo na tyle młoda żeby nie mieć jeszcze w szkole chemii ( ani matematyki na przyzwoitym poziomie) co to kurwa za równanie jest]szampan+dwa piwa = 33 %[/b]
No raczej matematyki, nienawidze i systematycznie opuszczam te lekcje i chyba wyszlo...
Ostatnio zmieniony 22 maja 2006 przez kurak., łącznie zmieniany 1 raz.
  • 494 / 26 / 0
A ile by to miało być tej kasy?
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.