Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
dużo wody z sokiem z cytryny i miodem, witamina C :))
  • 1180 / 399 / 0
PO WIĘKSZEJ POPIJAWIE - mam swój rytuał; aspiryna rozpuszczona w szklance wody, limonka zjedzona w całości, po paru godzinach jakiś rosołek, wzglednie mała jajecznica z bułką i ciepła herbatka
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 13 / 0
Dużo wody,witamina c 1000.A z rana najlepiej zapalić mj i kac odchodzi.
  • 3245 / 617 / 0
Nie wiem jak to zadziałało, ale kilka razy miałem tak, że kac przeszedł mi po porządnym schabowym z ziemniakami (też od mamusi:-)
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 399 / 0
nie powiem, bo czasami i piwem leczę kaca(mowa o "kacu mordercy" ;) )...ale wiem, że klin to kroczek do alkoholizmu - tłumaczę sobie, że tylko piwo czasami idzie na kaca, wódą się nigdy nie leczę(zdarzało się, ale naprawdę sporadycznie), 1-2 słabe piwa-na kaca mi podchodzi lech i carlsberg, a potem; zgadzam sie a radami wyżej ^^^ najlepiej czymś się zająć, później herbata z cytryną, względnie woda mineralna, wit c, coś zjeść gorącego
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 546 / 13 / 0
Wielu pisze ze benzo działa na te same receptory GABA co alko- ostatnio popiłem w sobotę, w niedzięle 2 mg klona i do 17-tej było ok-póżniej kumple podkusili i poszło1,5 litra w trzech ! W poniedziałek rano 2 mg klona,pózniej następne 2, na noc 1 mg i zero poprawy (oprócz opanowania tego płytkiego oddechu) -ból głowy, brak energii itd !Orientuje się ktoś czy to wina tych zachlanych klonów , zbyt dużej ilości benzo w poniedziałek? Myśłalem ze moze to przez to ze wziąlem je jeszcze gdy pewnie procenty były w krwi ale skoro obie substancje działają na te same receptory to chyba nie to? Znam kumpli którzy dają tydzień w palnik a póżniej 1 mg klona pod język i jak nowo narodzeni ........A może jakieś inne benzo polecacie na zejście z alko?
  • 615 / 96 / 0
Przedewszystkim klonów nie powinno się łączyć z alkoholem bo zachodzi jakaś tam interakcja i może to było przyczyną tymbardziej, że klon ma długi okres półtrwania.
Jak chcesz ładować benzo przy alko jedynie rolki.
Kolejne co benzo nie są lekami na ból głowy i brak energi, nawet same w sobie mogą powodować jedno i drugie.
  • 546 / 13 / 0
TMq- ale tak jak napisałem- znam takich którzy mają 2 tygodniowe ciągi-wezmą klona czy rolki i po godzinie banan na ustach i zdrowi że mogą od nowa pić :)
  • 615 / 96 / 0
Co innego wziąć klona przy odstawieniu, a co innego mieszać go z wódą jak Ty to zrobiłeś.
Nie wiem bo nie napisałeś, czy Twoi kumple zapijają klony, w każdym razie z obserwacji wiem że zazwyczaj nie ciekawie to się kończy. Weź jeszcze pod uwagę, że na każdego trochę to inaczej działa.
Ogólnie do alko to bardziej rolki się stosuje.
Z przepiciem benzo nie wiem jak to jest, nie miałem okazji jedynie na odstawienie brałem.
  • 5774 / 1181 / 43
Tylko aby nie praca !
Nie raz widziałem, jk chłopaki się męczą.
Piją wodę prosto z kranu, pot leje się z nich i jebie im z ryja.
Ja na kacu nie chodzę do pracy. Jest to stan zatrucia alkoholowego, nawet lekarz by wam zwolnienie wypisał.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.