Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / 3 / 0
czy to możliwe ? Bo ja widze same plusy tego rozwiązania- pół litra na 2 miesiące, niemożliwe zakażenie gdyż po procederze przemywa się miejsce injekcji towarema w wódce wszystkie bakterie giną więc sprzęt jest dobrze odkażony. co o tym sądzicie. Oczywiście nie żebym tego pragnął bo dla mnie rytuał picia jest równie ważny, ale ciekawi mnie czy ktoś to praktykował.
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Jasne, ze jest to mozliwe. Tylko zdajesz sobie oczywicie sprawe z tego, jak latwo mozna po tym zejsc? Wiekszosc nie dozywa 2 razu.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
tak da się ludzie walą wodke w żyły, wlewają sobie do dupy nieraz ,ale to strasznie chore jest...chociaż ci co nie biorą narko dożylnie to też powiedzą że takie podanie to chore...(i może mają i racje)
naprawde juz nie wiem jakim trzeba być alkocholikiem żeby tak robić,pewnie bardzo to niezdrowe dla organizmu ale podejrzewam że ich to zbytnio nie martwi.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Kiedys czytalem gdzies newsa o kolesiu, ktory regularnie robil sobie kroplowki z wody. Niestety, za ktoryms tam razem organizm nie wytrzymal i koles juz sie nie obudzil :)
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
w estonii i finlandii tam czytalem ze nastoletnie dziewczynki w wodce namaczaly tampony bo szybciej sie upily i rodzice i w szkole nie bylo czuc od nich alkoholu.

A jesli chodzi o alkohol DOZYLNE, wogole jesli chodzi o ten alkohol zrobiony DO PICIA , to zycze milej zabawy. zyly to bedziecie miec jak ser dziurkowany, a po jakim czasie to tak ladnie sie przepala ze bedzie reka widac i smierdziec jak ten ser Niebieski (wiecie chyba o ktory chodzi, ten co oblesne francuzy wpierdalaja z winem , albo inne dewianci co chca byc jak oblesne francuzy i wpierdalaja z winem.)

++ja bym wolal CIF albo Mr Muscle dozylnie
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: neither »
bardzo mnie ciekawi czy jak sie przywali alko w kabel to czy jest jakis wjazd ? bo jak nie ma to raczej nie ma sensu sobie rąk dziurawic...

Pzdr
Uwaga! Użytkownik neither nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
nie ma wjazdu,kolega który to robił mi opowiadał.nie ja...
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tomahawk »
tylko że wtedy wstrzykuje się wielokrotnie mniejsze wartości niż przy piciu, i pewnie wątroba się tak nie niszczy

hmmm ...
sam się nad tym zastanawiałem

przyjmując że człowiek ma 5l krwii to żeby osiągnąć 1 promila we krwi to trzeba by se wstrzyknąć 0,005 L czyli 5ml

....
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2006 przez tomahawk, łącznie zmieniany 1 raz.
Alkohol, papierosy i samochody (każde z osobna) zabijają co roku więcej osób niż wszystkie narkotyki razem wzięte.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaffa »
znalem kolesia ktorego nie bylo stac na jabole (to byly czasy kierow, pikow, czarow tesciowej, ogolnie plastikowe korki) to szed do sklepu wpierdalal dlugo igle do jabola odciagal 5 centow i mial za darmo najebe :-)
Podobno dziala lepiej niz doustnie i mowil ze wejscie tez jest, ja tam nie wiem.
Ale to juz extremum. ale z drugiej strony jak jebalem kompot to tez sie zastanawialem co tam za syf daja,mysle ze gorzej to dziala na organizm niz alk do zylnie :-/
dajcie spokuj jak cos brac do zyjnie to cos co jest przeznaczone do tego :-D
  • 128 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
hmm mysle ze mozna by podawac etanol dozylnie,oczywiscie rozcienczony w odpowiednich proporcjach we wodzie zeby nie "palilo"żyl.Wątroba by miala 10 razy mniej pracy bo dawka wowczas jest 10 razy mniejsza dozylna.Czy dobrze mysle? Ale z drugiej strony alkohol jest chyba az tak TOKSYCZNY ze dozylne podawanie moze skonczyc sie zgonem??

mysle ze alkohol chemicznie(toksykologicznie) jest bardziej toksyczny od heroiny ale to tylko moje zdanie

jaffa pisze:
znalem kolesia ktorego nie bylo stac na jabole (to byly czasy kierow, pikow, czarow tesciowej, ogolnie plastikowe korki) to szed do sklepu wpierdalal dlugo igle do jabola odciagal 5 centow i mial za darmo najebe :-)
aplikowanie jabola co ma 12% alkoholu + wiele innych dodatkow hehehehe to raczej mit bo nikt by tego nie przezyl.bo to tak jak walic orenzade dozylnie.Bo tu chodzi o to zeby zapodac CZYSTY etanol rozcienczony wodą.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.