Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
alfy-jako-delirianty-t68331.html
Odczuwam pewne podobieństwo między alfą a benzydaminą w małych dawkach (mniej niż 500mg). Nurtuje mnie to jak słabo pamiętam te dni. Niby nie urwany film, ale słabo pamiętam doznania i wydarzenia, coś jak przy DXM, którego wiele wiele razy brałem ale mimo to słabo pamiętam jak działa i ciężko mi sobie wyobrazić jego działanie na trzeźwo.
Do żarówki starczy tyle co główka od zapałki
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
(szanowny moderatorze można mój poprzedni post zostawić na nie zatwierdzonym zejdzie ze mnie i go poprawie chociaż oddaje to jak ja jako nowy uzytkownik tego produktu go widze i odczuwam, kompletny chaos)
Nie spodziewam się żeby alfakurwa mogła kiedykolwiek działać jak dawniej ale przynajmniej powinno być łagodniej i bez schiz. Jest zapas alprazolamu, może się udać tym razem.
A tak przy okazji to ciekawi mnie jak działa alfa oralnie przyjęta, tak nigdy nie próbowałem. Przy mojej niecierpliwości wątpię żebym kiedyś to zrobił, nawet gdyby to pewnie za chwilę bym zapalił i wszystko spierdolił.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.