Scalono | 909
Edit: Dodam tylko że mam sort z NL i samarka jest podpisana "F4 Ritalin".
Edit 2: Sory za post pod postem ale pomyliłem przycisk edytuj z odpowiedź, proszę o scalenie.
25 mg najpierw sucho w japie potem do godziny jest już normalna produktywna fenidatowa stymulacja.
Źródło nie do końca pewne czy legitne, tak więc proszę uważać z tą opinią. Ja też mam trochę dopaminę zjebaną, tak więc to może brać się z tego.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
16 czerwca 2022LittleQueenie pisze: 40 mg już łapią człowieka drgawki i ogólnie fenidatowe podkurwienie.
25 mg najpierw sucho w japie potem do godziny jest już normalna produktywna fenidatowa stymulacja.
Źródło nie do końca pewne czy legitne, tak więc proszę uważać z tą opinią. Ja też mam trochę dopaminę zjebaną, tak więc to może brać się z tego.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
07 marca 2022Inter trade 2 pisze: a zakład że jest w kraju Basków?
Gadanie, że nie ma preferują Ci którzy zajechali sobie dopaminę z jakichś tam powodów.
Czy nie dbając o siebie czy cpajac inne substancje.
Doprowadź się do stanu z najlepszego okresu w życiu i wrzuć to co krąży jako 4f-MPH.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.