Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 85 / 5 / 1
Od 1 lipca zeszłego roku nielegalna.
  • 4935 / 859 / 0
25c NBOH masz legalne, podobno sa podobne :)
  • 55 / 3 / 0
Poważnie jest legalne? Ktoś mi kit wcisnął, że tego już w ogóle nie ma do dostania :huh:
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 301 / 0
25C-NBOMe nielegalne
25c-nboH - legalne

Czytajcie dokładnie bo jak nie to kiedyś się zabijecie przez głupią jedną literkę
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3 / / 0
25C-NBOMe jest legalne? Dobrze wiedzieć. Bo to całkiem przyjemna sprawa. Chociaż tylko po tym miałem jakieś kłopoty z body loadem. Zarzuciliśmy to na Woodstocku, żeby wyprawa po piwo do Tesco była przyjemniejsza. I rzeczywiście była. Chociaż zaczęło się nieprzyjemnie bo zwyczajnie się porzygałem. Albo raczej porzygałbym się, gdyby miał czy rzygać. Bardzo niefajne uczucie kiedy pojawiają się torsje, a nie ma czym wymiotować. Chociaż mogłoby to być spowodowane tym, że zarzuciłem to na pusty żołądek. Tak czy inaczej ciekawe doświadczenie. Chociaż nie pamiętam żadnych spektakularnych CEV-ów czy OEV-ów. Było za to bardzo silne poczucie, że tak powiem, psychodelii. Ci wszyscy ludzie biegający w szale po Tesco i ja siedzący w pustej lodówce na napoje. Polecam!
  • 1168 / 53 / 0
25C-NBOMe zostało zdelegalizowane. NIE JEST LEGALNE.
25c-NBOH jest analogiem wyżej wymienionej substancji i jeszcze jest legalny.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
szkoda że już nielegalna, zdecydowanie jedna z najbardziej ciekawych substancji których próbowałem, aż się łezka w oku kręci :\
  • 6 / / 0
Pierwszy psychodelik jaki jadłem to był właśnie 25C-NBOMe..
Chciałem poczuć jak to jest.. Byłem sam w domu i zjadłem 3 kwadraty (łącznie 3mg)
Modliłem się, żeby faza tylko zeszła. . Ze zbiegiem czasu jak tak sobie myślę to była to głupota. Dużo ludzi się zniechęca do psychodelików przez takie sytuacje.

Później jadłem dużo innych psychodelików i mogę stwierdzić, że LSD i grzyby są najlepsze bo nie czuć tej "sztuczności'

Po NBOMach serce waliło i częściej zdarzały się chore akcje.
  • 80 / / 0
Kurwa, wpieprzyłeś 3mg i narzekasz, że ci serce waliło? :v

btw, kiedyś wciągnięte 0,5mg + dziewczyna tyle samo, dało mi bardzo fajnego tripa, mimo podłej pogody, i ogólnie średniego s&s. Takie dość naturalne to 25C, porównując chociażby do 25I.
  • 61 / 2 / 0
Witam.

W sobotę mam zamiar zarzucać 1mg lub 1,5mg 25-cnbome i zastanawiam się czy na zejście kartona bezpiecznie będzie zarzucić 1-2 piguły. Używałem opcji szukaj jednak nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi ,ale spotykałem się z opiniamii ludzi którzy robili taki mix i chyba nic im nie jest.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.