Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
25c-nboH - legalne
Czytajcie dokładnie bo jak nie to kiedyś się zabijecie przez głupią jedną literkę
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
25c-NBOH jest analogiem wyżej wymienionej substancji i jeszcze jest legalny.
Chciałem poczuć jak to jest.. Byłem sam w domu i zjadłem 3 kwadraty (łącznie 3mg)
Modliłem się, żeby faza tylko zeszła. . Ze zbiegiem czasu jak tak sobie myślę to była to głupota. Dużo ludzi się zniechęca do psychodelików przez takie sytuacje.
Później jadłem dużo innych psychodelików i mogę stwierdzić, że LSD i grzyby są najlepsze bo nie czuć tej "sztuczności'
Po NBOMach serce waliło i częściej zdarzały się chore akcje.
btw, kiedyś wciągnięte 0,5mg + dziewczyna tyle samo, dało mi bardzo fajnego tripa, mimo podłej pogody, i ogólnie średniego s&s. Takie dość naturalne to 25C, porównując chociażby do 25I.
W sobotę mam zamiar zarzucać 1mg lub 1,5mg 25-cnbome i zastanawiam się czy na zejście kartona bezpiecznie będzie zarzucić 1-2 piguły. Używałem opcji szukaj jednak nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi ,ale spotykałem się z opiniamii ludzi którzy robili taki mix i chyba nic im nie jest.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.