Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
25c-nboH - legalne
Czytajcie dokładnie bo jak nie to kiedyś się zabijecie przez głupią jedną literkę
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
25c-NBOH jest analogiem wyżej wymienionej substancji i jeszcze jest legalny.
Chciałem poczuć jak to jest.. Byłem sam w domu i zjadłem 3 kwadraty (łącznie 3mg)
Modliłem się, żeby faza tylko zeszła. . Ze zbiegiem czasu jak tak sobie myślę to była to głupota. Dużo ludzi się zniechęca do psychodelików przez takie sytuacje.
Później jadłem dużo innych psychodelików i mogę stwierdzić, że LSD i grzyby są najlepsze bo nie czuć tej "sztuczności'
Po NBOMach serce waliło i częściej zdarzały się chore akcje.
btw, kiedyś wciągnięte 0,5mg + dziewczyna tyle samo, dało mi bardzo fajnego tripa, mimo podłej pogody, i ogólnie średniego s&s. Takie dość naturalne to 25C, porównując chociażby do 25I.
W sobotę mam zamiar zarzucać 1mg lub 1,5mg 25-cnbome i zastanawiam się czy na zejście kartona bezpiecznie będzie zarzucić 1-2 piguły. Używałem opcji szukaj jednak nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi ,ale spotykałem się z opiniamii ludzi którzy robili taki mix i chyba nic im nie jest.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.