Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Podziel się posiłkiem, chamie
ALE TO JEST KURWA DOBRE
Dziękuję.
21 sierpnia 2019juzjestemgrzeczny pisze: No i byłem. A raczej jestem.
ALE TO JEST KURWA DOBRE
Dziękuję.
Napiszę jak trochę ochłonę, bo czuję się jak prawiczek po rozprawiczeniu. Na NG stygnie też raport.
Jedynie co mogę napisać to, że jak dla mnie o wiele przyjemniejsze niż kwas tradycyjny, wydaje się o wiele lżejsze i delikatniejsze w działaniu. Pierwsze efekty po jakichś 15 minutach, po 1.5h pełnia.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30617391
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina