Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Zyban - czy da się to ćpać?

Jest po tym jakas faza, zmienione samopoczucie?
Jeżeli chodzi o Zyban, to właściwie nie jestem w stanie stwierdzić, czy cholerstwo działa, ponieważ po paru dniach brania specyfiku, zaczęłam odczuwać objawy uboczne w postaci kłucia w klatce piersiowej, a ponieważ wybierałam się właśnie w góry na deskę, odstawiłam Zyban (żeby nie paść trupem - tak to sobie wykombinowałam) i nie wróciłam do niego już nigdy. Gnije sobie w
Wydawac by sie moglo, ze nie, ale wole sie upewnic. Mial ktos z tym stycznosc?
Pytam z czystej ciekawosci.
Uwaga! Użytkownik AndyPSV nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
to z czystej ciekawości poszukaj trochę na forum a znajdziesz info na temat tegoż specyfiku
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ivaldir »
nie sądzę by dało się tym wprowadzić w narkotyczny stan
chomikuj---> [Ambientt] i wszystko jasne :P
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alfa7 »
  • 1199 / 8 / 0
Andy kurwa wyszukiwarki takie jak duckduckgo albo chocby forumowa zostaly po cos wymyslone.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.