Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Zyban - czy da się to ćpać?

Jest po tym jakas faza, zmienione samopoczucie?
Jeżeli chodzi o Zyban, to właściwie nie jestem w stanie stwierdzić, czy cholerstwo działa, ponieważ po paru dniach brania specyfiku, zaczęłam odczuwać objawy uboczne w postaci kłucia w klatce piersiowej, a ponieważ wybierałam się właśnie w góry na deskę, odstawiłam Zyban (żeby nie paść trupem - tak to sobie wykombinowałam) i nie wróciłam do niego już nigdy. Gnije sobie w
Wydawac by sie moglo, ze nie, ale wole sie upewnic. Mial ktos z tym stycznosc?
Pytam z czystej ciekawosci.
Uwaga! Użytkownik AndyPSV nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
to z czystej ciekawości poszukaj trochę na forum a znajdziesz info na temat tegoż specyfiku
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ivaldir »
nie sądzę by dało się tym wprowadzić w narkotyczny stan
chomikuj---> [Ambientt] i wszystko jasne :P
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alfa7 »
  • 1198 / 10 / 0
Andy kurwa wyszukiwarki takie jak duckduckgo albo chocby forumowa zostaly po cos wymyslone.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.