Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Jak na kogoś zolpi działa już mało rekreacyjnie, to polecam zarzucić trochę na zejściu ze stymulantów - w moim przypadku 10mg na sen po jakimś krysztale (najprawdopodobniej klef) dało wizuale jak za dziewiczych faz :) tj. falujące meble, przeskakujące literki na monitorze etc
Uwaga! Użytkownik Oring nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3506 / 575 / 0
Robil ktos zolpidem perrectum?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 769 / 18 / 0
Mam ostatnie już (obiecuję) pytania. Słuchajcie dziś mam zdobyć reckę na Zolpi.

Dotychczas używałem Zolpiklonu (czyli to drugie, gorsze od Zolpidemu, był to Senzop).
Ostatnio tylko na sen- jedna poszła w niedziele, potem jedna we wtorek i jedna wczoraj.

Nigdy Senzop nie zadziałał rekreacyjnie, zawsze nasennie (brałem max 1 na raz tabse, to co wyżej opisałem to u mnie często, wcześniej kilka razy na miesiąc only).

I teraz- jaki lek wybrać z tych z Zolpidem? Podobno Stilnox działa lepiej niż Nasen? Chcę to dziś przetestować rekreacyjnie. W związku z powyższym nie wiem jaką dawkę dobrać Zolpidemu. Tolerancję mam j/w. Wczoraj znów 1 tabsa mnie scięła po godzinie nie wytrzymałem i kimono więc chyba znacznie nie podskoczyła. A wiem, że tolerancja na Zolpiklon może się przekładać na tolerkę względem Zolpidemu
Będzie być może mixowane z odrobiną MJ.

Proszę o porady, ni w chuj nie znam się na tym ;p Chciałbym trochę pofazować, poznać lek, bez hardcorów. A więc jaki wybrać i czy jedna tabsa mi wystarczy jak przeczekam senność i dopalę buszkiem?

Pozdro narkuski ;-) pomóżcie bo muszę zaraz dać znać co do leku
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
3 tabsy i okazuję się, że masz downa i autyzm. Ja jadłem do 6 tabletek i czasami wypiłem do tego bro, nigdy nic nie odjebałem, mimo, że po alk zawsze musze coś odjebać. Ale jednak uważaj, bo wpadają głupie pomysły do głowy, raz prawie poszedłem do mono w szlafroku. Polecam wziąć 1 i potem dorzucić dwie lub trzy sniff.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
@up Dzięki. W sensie jak 1 nie zadziała jeszcze dorzucić, tak?
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2015 przez t0p3k, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Tak, z kazda nows substancja lepiej robic taki test alergiczny, bo nigdy nie wiadomo, czy cos dziwnego sie nie odjebie. Po 1 raczej nie bedzie fazy, po 3 zaczyna sie fajnie :p.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
a czy to prawda że Stilnox daje "najlepsze haloony" xD

Czy może na mnie słabiej podziałać po wcześniejszym używaniu Zolpiklonu (zaznaczam że wszystko to 1 paka Senzopu przez kilka miesięcy nigdy pod rząd i max 1 tableta na raz)
  • 231 / 11 / 0
Ze skrajnie nieską tolerancją, (wtedy drugi tydzień na sen brałem) fazowałem po jednej (!) tabletce Stillnoxu.

Ważne jest, by się wyciszyć, spędzać czas działania Z. w spokojnym miejscu i NIE zasnąć - czyli trzeba znaleźć odpowiedni balans między snem, a jawą. Polecam porobić sudoku, przez czas, kiedy się rozkręca.

Pamiętam, że pierwszy mój zolpidemowy trip nastąpił właśnie, gdy robiłem sobie na telefonie sudoku w łóżku (czekając na senność) - wybrażałem sobie za każdą wstawianą cyfrą ruchy armii władców (każdy numerek odpowiadał jakiemuś władcy), a to, czy mogę cyfrę wstawić, czy nie, odpowiadało aktualnej sytucaji geopolitycznej w moim zćpanym świecie.

A potem zauważyłem że plansza do układanki jest z drewna. A potem, że znajduje się przed ekranem. A potem, że moja tapeta faluje. I to wszystko po wspomnianej jednej tabletce.
  • 769 / 18 / 0
No nie udało mi się na dziś Stilnoxu ogarnąć, ale będzie na jutro.

Na pocieszenie zjadłem jedną tabsę Zolpiklona 7,5mg. W mixie z wcześniejszymi buchami i 2 piwami. 21.10 zjadłem, z dwie godziny posiedzę jeszcze.

I właśnie- Zolpiklon ma wpływ na tolerancję na Zolpidem?

P.S. Uwaga- nie rozgryzajcie tabletek Senzopu / Zolpiklonu. Kojarzycie ten metalowy syf w ustach rano? Pogryźcie tabletke macie to samo razy 1000 :kotz: Nawet przepić to ciężko, po prostu rzeźnia.

EDIT:: Minęło pół godziny i nic. Zniecierpliwiony brakiem efektów daje Zolpiklonowi ostatnią szansę i właśnie po pół h od pierwszej zarzuciłem 2 tabletkę. Łącznie 5 mg. Jak piszę zaczyna mi urywać koncówki (ostatnie litery)- miałem już tak kiedyś po Senzopie, więc powoli wchodzi :yay:

....w akapicie wyżej miałem na myśli 15, napisałem 5. Bania już potasowana bardziej niż by się zdawało xD
pozostałem ucięte końcówki itp poprawiłem a były ze 3 xD
  • 769 / 18 / 0
wydawało się że wchodzi, już zero działania.może czas trochę szybciej leci i jest lekki chiloucik ale cześniej były buchy i też piwa. Więc znów dorzuciłem i zjadłem 3-cią.
Pije piwo mam 2 kasztelany i czekam.....ale się pewnie nie doczekam
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.