Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Jak wśród nas są debile, to później przychodzi taki Niedzielski.
Poczytaj o teorii sensytyzacji motywacyjnej. Według niej, anatomia uzależnienia obejmuje mezolimbiczny układ dopaminowy. Zgodnie z tym modelem, bodźce kojarzone z narkotykiem wyzwalają potężną motywację do zażycia, co prowadzi do kompulsywnych poszukiwań substancji. Co więcej, przewlekle przyjmowanie narkotyku sensytyzuje szlaki dopaminowe i glutaminianowe. Na początku uzależnienia głównie te pierwsze, w rozwiniętym uzależnieniu te drugie. Ten model dotyczy również depresantów. Układ nagrody przechodzi potężną zmianę.
Niektórzy sensytyzują się łatwo, inni nie.
19 lutego 2025london5 pisze: Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://i.ibb.co/fVWn6mk/1719144367482.jpg
https://i.ibb.co/5G9Jp2D/1719144403296.jpg
110 t. X 2 = 220mg klonazepamu. Wczoraj było 226.
Pytaniem otwartym pozostaje czy był cel zażywać dzisiaj 6? Chyba wystarczyłoby 4mg? Co z tego wynika? Że mam to w doopie. Zużywam między 4 a 8 mg dziennie, czyli około 6mg (mógłbym zmniejszyć właściwie), no i...
First things first
w 2011 r. złączyłem około 8mg klona z 7-8 piwami i... prawie straciłem życie. Dla świeżaków - dawki, które przytoczyłem są gigantyczne (działanie benzo i etanolu na GABA A się MNOŻY, a nie dodaje, gdyż mechanizm jest inny - ten etanolu - nie do końca znany).
Każda z tych pojedynczych 2miligramowych tabletek klonazepamu, dla kogoś, kto nie miał z tym wcześniej do czynienia - jest mocnym depresantem, a w połączeniu z etanolem - prośbą o bardzo poważne problemy.
Stąd też - informuje: klonazepam jest bardzo niebezpieczny dla świeżynek i powoduje tzw, "uzależnienie fizyczne", którego nie bagatelizuje gdyż ponoć te (de facto) objawy odstawienne - należą do najbardziej okrutnych.
Jak widać jednak na załączonych zdjęciach - wszystko jest wyliczone co do tabletki od... 9 lat (jakieś 3 alpra, dalej klony), bo to debilu jeden - NIE UZALEŻNIA PSYCHICZNIE. Jest groźne, jest nawet bardzo groźne, jeśli - jak już wspomniałem - ktoś nie miał do czynienia i złączy z alkiem np., to potencjalna szkodliwość tego specyfiku może być ogromna (potencjalnie śmiercionośna, ale to nie specyfik Cie zabije, a raczej Twoje zachowanie pod jego wpływem).
Nie zmienia to jednak faktu, iż psychicznie - NIE UZALŻNIA. Chyba, że za psychiczne uzależnienie uważasz walenie konia na widok Władimira Putina lub próbę ubicia muchy w kiblu, która istnieje wyłącznie w Twojej wyobraźni (zalecam haloperidol lub co najmniej kwetiapinę).
Do nasznownej moderacji - możecie dać mi warna lub nawet qrwa paszport polsatu, ale ino ja mam jedno pytanie - jaki cel przyświeca temu forum? Tolerowanie debilizmów jak ten ponad moim postem (tj. działanie na szkodę innych użytkowników) czy też nazywanie debila debilem i rzetelne informowanie o zagrożeniach?
Szczerze? Mam to w dooooopie. Mam inny problem, wjebałem się najwyraźniej w krzyżówkę dopaminową, a (lepiej czy gorzej?) aura i dzień - nie sprzyjają zdobywaniu "tematu".
I jakimś dziwnym przypadkiem, po kilku (9?) dniach od załatwienia MPH mam tylko jedną kapsułkę, "ścierwa" nie ma, bo nikogo nie ma ub nie wiadomo czy są, bo nie odbierją i TO MÓJ KOLEGO SZANOWNY JEST WJEBANIE.
Dokładnie to - stymulanty. Wszystko to, co działa na dopaminę. Jak również na receptory opioidowe - ale w tym nigdy nie gustowałem.
Skądinąd - do zeszłego roku - stymulanty również (poza nikotyną i etanole[depresant/stymulant w jednym]) - omijałem szerokim łukiem, gdyż od kilkunastu lat wiem co wpierdala w jaki stan.
Co się wydarzyło?
Straciłem nadzieję, że jakiekolwiek moje działanie może przynieść pożądane skutki, stąd - OpenYourMind niekiedy brzmi jak złożyczenie, coś jak chińskie "obyś żył w ciekawych czasach".
Cóż więcej. Will see.
Niekiedy najlepiej jest nie robić NIC, więc pije piwo i zaraz padnę do wyra, zanim "dostawcy" zaczną odbierać telefony.
"Miej wyjebane, a będzie Ci dane"!
Trzustka, wątroba, Stany zapalne, strucie, problemy ze stawami, oczywiście nerki...
Zanieczyszczenia w produkcie nomen Omen- no name (kamień...?)
Próby wątrobowe to nie wszystko.
Potrzebne pełna morfologia i biochemia, mocz i cep.
Brak snu i zaburzenia odżywiania nie są bez znaczenia.
No i to gówno jest żrące
Trzeba przede wszystkim odstawić jak najszybciej.
Bo później może być za późno i nie wrócisz do zdrowia sprzed cpania
"Rutyna to rzecz zgubna "
Sądząc po twojej rejestracji na forum, jesteś nowy w temacie, zapewne nie przerobiłeś kilograma ketonów. Wszystko przed tobą.
Jak nie lecisz w ciągach, nie jesteś wjebany, to nie masz się o co martwić. Oczywiście witaminki to nie są, ale nie przesadzajmy znowu z toksycznością. To nie żaden cyjanek czy coś.
alkohol jest bardziej szkodliwy.
Spróbuj w jakikolwiek naukowy sposób udowodnić, że alkohol jest bardziej szkodliwy od BK. - /Merx
To co opisujesz jest tu jak najbardziej normalne. Nawet powiedziałbym banalne. Radzę Ci dużo poczytać o tym na forum i się doedukować, dobrze wiedzieć co sie bierze.
Spójrz w wątek - "wasze ryjce", tam są ludzie którzy biorą to jakieś dziesięć lat i po mordzie tego nie widać.
Powód: Zakreślenie dezinformacji.
Ketony i ogólnie stimy też powodują utratę mięśni ale nie w bezpośredni sposób a przez brak chęci na jedzenie brak snu i człowiek robi X2 tyle co robi normalnie.
alkohol to najgorsza trucizna a w społeczeństwie jest szeroko akceptowalny, gdy mnie się ktoś pyta czemu ja nie piję ( jestem abstynentem od zawsze jeśli chodzi o alkohol, rok temu szampana wypiłem nad morzem)
To ja się pytam czemu nie ćpasz Ketonów?
I kurwa wielkie oburzenie że nie jest ćpunem, a alkohol piją a nie ćpaja.
Tłumaczysz ludziom argumentami naukowymi dowodami i jeszcze tarota im stawiasz że alkohol to wielka trucizna to się debil będzie kłócił że tak nie jest.
Tylko bombe spuścić na ludzi za taki brak logicznego myślenia i przetwarzania nowy ch informacji które przeczą im wpajanymi im do głowy że lepiej się napić niż naćpać huja prawda.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eurorynekkonopny.png)
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu
Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/forestgumprunin.jpg)
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana
Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.