Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
Inaczej zawal pluca.Jakby ktos mial jakies pytania moge odpowiedziec z wlasnego doswiadczenia. Ogolne objawy to ostry, pulsujacy bol w klacie. Ale nie jest tak zle. Zespol pozapiramidowy byl gorszy.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 2466 / 15 / 0
Ja mam takie bóle po przebiegnięciu jakiegoś krótszego dystansu sprintem. Jedna jest ta tętnica ? Pulsuje, kłuje i napierdala
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 40 / / 0
Tetnice są 2, rozgałęziają sie na mniejsze. Poza bólem moze być duszność. Jak pojawia się przy wysiłku i ustępuje po chwili odpoczynku to raczej wskazuje na chorobe niedokrwienna serca
  • 3169 / 363 / 0
Hahahaha, teraz każdy paranoik, którego coś boli będzie się pytał czy ma zator. Tak samo było z zespołem serotoninowym. %-D

WC, jednak to walenie IV czego popadnie ma swoje konsekwencje.
  • 2466 / 15 / 0
Jak helupe mieszają z talkiem który zapycha naczynia bo nie jest wydalany to nic dziwnego że ma zator.

Miałem ileś z 6-7 lat temu robione ekg wysiłkowe.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 989 / 35 / 0
Blu pisze:
Hahahaha, teraz każdy paranoik, którego coś boli będzie się pytał czy ma zator. Tak samo było z zespołem serotoninowym. %-D

WC, jednak to walenie IV czego popadnie ma swoje konsekwencje.
Walilem kota.

A do paranoikow, pisalem, ze nie jest tak zle, ale to w odniesieniu zespolu piramidowego. Jak dostaniesz rozleglego zatoru to raczej pierw karetke wezwiesz anizeli wejdziesz na hajpa. Jak chwile po zastrzyku pluca zaczynaja sie palic i plujesz krwia.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.