Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
Inaczej zawal pluca.Jakby ktos mial jakies pytania moge odpowiedziec z wlasnego doswiadczenia. Ogolne objawy to ostry, pulsujacy bol w klacie. Ale nie jest tak zle. Zespol pozapiramidowy byl gorszy.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 2466 / 15 / 0
Ja mam takie bóle po przebiegnięciu jakiegoś krótszego dystansu sprintem. Jedna jest ta tętnica ? Pulsuje, kłuje i napierdala
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 40 / / 0
Tetnice są 2, rozgałęziają sie na mniejsze. Poza bólem moze być duszność. Jak pojawia się przy wysiłku i ustępuje po chwili odpoczynku to raczej wskazuje na chorobe niedokrwienna serca
  • 3179 / 369 / 0
Hahahaha, teraz każdy paranoik, którego coś boli będzie się pytał czy ma zator. Tak samo było z zespołem serotoninowym. %-D

WC, jednak to walenie IV czego popadnie ma swoje konsekwencje.
  • 2466 / 15 / 0
Jak helupe mieszają z talkiem który zapycha naczynia bo nie jest wydalany to nic dziwnego że ma zator.

Miałem ileś z 6-7 lat temu robione ekg wysiłkowe.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 989 / 35 / 0
Blu pisze:
Hahahaha, teraz każdy paranoik, którego coś boli będzie się pytał czy ma zator. Tak samo było z zespołem serotoninowym. %-D

WC, jednak to walenie IV czego popadnie ma swoje konsekwencje.
Walilem kota.

A do paranoikow, pisalem, ze nie jest tak zle, ale to w odniesieniu zespolu piramidowego. Jak dostaniesz rozleglego zatoru to raczej pierw karetke wezwiesz anizeli wejdziesz na hajpa. Jak chwile po zastrzyku pluca zaczynaja sie palic i plujesz krwia.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.