Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
Inaczej zawal pluca.Jakby ktos mial jakies pytania moge odpowiedziec z wlasnego doswiadczenia. Ogolne objawy to ostry, pulsujacy bol w klacie. Ale nie jest tak zle. Zespol pozapiramidowy byl gorszy.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 2466 / 15 / 0
Ja mam takie bóle po przebiegnięciu jakiegoś krótszego dystansu sprintem. Jedna jest ta tętnica ? Pulsuje, kłuje i napierdala
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 40 / / 0
Tetnice są 2, rozgałęziają sie na mniejsze. Poza bólem moze być duszność. Jak pojawia się przy wysiłku i ustępuje po chwili odpoczynku to raczej wskazuje na chorobe niedokrwienna serca
  • 3176 / 367 / 0
Hahahaha, teraz każdy paranoik, którego coś boli będzie się pytał czy ma zator. Tak samo było z zespołem serotoninowym. %-D

WC, jednak to walenie IV czego popadnie ma swoje konsekwencje.
  • 2466 / 15 / 0
Jak helupe mieszają z talkiem który zapycha naczynia bo nie jest wydalany to nic dziwnego że ma zator.

Miałem ileś z 6-7 lat temu robione ekg wysiłkowe.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 989 / 35 / 0
Blu pisze:
Hahahaha, teraz każdy paranoik, którego coś boli będzie się pytał czy ma zator. Tak samo było z zespołem serotoninowym. %-D

WC, jednak to walenie IV czego popadnie ma swoje konsekwencje.
Walilem kota.

A do paranoikow, pisalem, ze nie jest tak zle, ale to w odniesieniu zespolu piramidowego. Jak dostaniesz rozleglego zatoru to raczej pierw karetke wezwiesz anizeli wejdziesz na hajpa. Jak chwile po zastrzyku pluca zaczynaja sie palic i plujesz krwia.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).