Wystarczy kilka kropli do nosa.
A poza tym to warto dbać o nawodnienie i nie mam tu na myśli picia po prostu wody butelkowanej : )
It's not going to be fun.
@PolskiLen
It's not going to be fun.
23 stycznia 2007tex23 pisze: Odkąd 2 lata temu kupiłem od małolata koks wymieszany z jakims syfem mam po każdym zażyciu bardzo poważny problem - całkowicie zatkany nos. Zaczyna się parę godzin po wciągnięciu od zwykłego kataru, potem z nosa cieknie mi katar jak z hydrantu, a po kilku godzinach nos jest całkowicie zatkany gęstym śluzem, którego nie można wydmuchnąć - co jest połączone z bardzo chujowym wrażeniem duszenia się i napadami paniki. Czy ktoś z Was ma może podobne objawy i wie co z tym zrobić ? Czy oprócz wciągania jest jakiś dobry sposób brania koksu (kable nie wchodzą w grę) ?
Ale że od kropli do nosa, bo to też jebie śluzówkę. Cokolwiek dostaniesz do stosowania powinno pomóc.
Ogólnie radzę nie bagatelizować bo jak przejdzie na uszy to będzie obowiązkowa przerwa i dłuższe leczenie.
Spoko jest maść do nosa Nisita, goi rany, zmniejsza stan zapalny i katar. Tańsze zamienniki są odczuwalnie gorsze.
https://organiclab.pl/pl/migrena-bol-gl ... etki-.html
https://organiclab.pl/pl/uklad-oddechow ... owego.html
Cynamon
Witamina C, A+E
Cytryna
Cytron
efedryna
pseudoefedryna
Ksylometazolis
Tymianek
Mięta pieprzowa
Fiołek wonny
Lukrecja
Olej CBD
Przeciwwirusowe i antyseptyczne:
Andrografis, hutujnia.
Na krwawienia:
Rutinoscorbin
Rutyna
ruta
Krwawnik
Na alergie:
Nigella Sativa
Kurkuma
Na wypadek nagłego krwotoku ciężkiego do zahamowania - emofix też klasa.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.