Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka

Czeka mnie niedługo impreza, na której będzie moja dziewczyna.
Ze znajomymi wpadliśmy na pomysł zakupu amfy żeby dłużej pożyć i się dobrze bawić.
Ostatni raz jak brałem amfe, w tamtym przypadku była żółta, znajomy powiedział mi że strasznie śmierdzi mi nią z ust.
Jakiekolwiek sposoby na zlikwidowanie tego zapachu bez żucia gumy, gdyż jest to dość podejrzane jak wychodzi grupa osób z toalety i każdy żuje gume.

Z góry wielkie dzieki
  • 7 / / 0
Płyn do płukania jamy ustnej ? Są też takie w mini opakowaniach do podróży .
  • 813 / 192 / 0
Pierwsze słysze. Może znajomemu waliło fetą w nosie?
  • 3571 / 581 / 1
Kury- Śmierdzi mi z ust
https://youtu.be/OvM9PFoyfkk
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 30 / 8 / 0
Też się z tym spotkałem. U mnie wiązało się to po prostu z wysuszeniem jamy ustnej i spływem. Wystarczyło zacząć więcej pić i problem znika. Może u ciebie też to jest z tym związane?
Nie ćpajcie dzieci, inaczej skończycie jak ja - trzydziestka na karku i dopiero zaczniecie cieszyć się życiem ;P
Ps. Jestem 30 letnim studentem XD
  • 3 / 1 / 0
By nie walilo z ust feta, to nie dopuszczaj do splywu inaczej papierosy/trawa, jakies picie typu smoothie lub cos do plukania japy czy no gumy. Jak ziomek walil fete to sie nie zdawaj na to bo jak walniesz fete sam czujesz fete.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.