Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka

Czeka mnie niedługo impreza, na której będzie moja dziewczyna.
Ze znajomymi wpadliśmy na pomysł zakupu amfy żeby dłużej pożyć i się dobrze bawić.
Ostatni raz jak brałem amfe, w tamtym przypadku była żółta, znajomy powiedział mi że strasznie śmierdzi mi nią z ust.
Jakiekolwiek sposoby na zlikwidowanie tego zapachu bez żucia gumy, gdyż jest to dość podejrzane jak wychodzi grupa osób z toalety i każdy żuje gume.

Z góry wielkie dzieki
  • 7 / / 0
Płyn do płukania jamy ustnej ? Są też takie w mini opakowaniach do podróży .
  • 856 / 201 / 0
Pierwsze słysze. Może znajomemu waliło fetą w nosie?
  • 3582 / 582 / 1
Kury- Śmierdzi mi z ust
https://youtu.be/OvM9PFoyfkk
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 30 / 8 / 0
Też się z tym spotkałem. U mnie wiązało się to po prostu z wysuszeniem jamy ustnej i spływem. Wystarczyło zacząć więcej pić i problem znika. Może u ciebie też to jest z tym związane?
Nie ćpajcie dzieci, inaczej skończycie jak ja - trzydziestka na karku i dopiero zaczniecie cieszyć się życiem ;P
Ps. Jestem 30 letnim studentem XD
  • 3 / 1 / 0
By nie walilo z ust feta, to nie dopuszczaj do splywu inaczej papierosy/trawa, jakies picie typu smoothie lub cos do plukania japy czy no gumy. Jak ziomek walil fete to sie nie zdawaj na to bo jak walniesz fete sam czujesz fete.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.