Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Za Szczecinkiem do dnia dzisiejszego panowała jeszcze wakacyjna aura , z rana śladowe ilości rosy ,ale od południa utrzymywały się letnie temperatury , dopiero dziś od ponad dwóch tygodni z nieba zaczął padać deszcz . Oby taka typowo jesienna pogoda utrzymała się przez kilka najbliższych dni ; )
Dodam , że mam zaszczyt zamieszkiwać na wiejskiej koloni , co za tym idzie , że do najbliższych sąsiadów mam co najmniej 500metrów a wokół mojej hacjendy są same łąki i pastwiska więc mam cichą nadzieję , że gdy zacznie się grzybowy wysyp będę miał co robić .
  • 48 / 1 / 0
jupiiiii gdańsk.wreszcie po 2 tyg posochy wodnej zaczęło padac!!! :):):):):) rosnijcie malenstwa.jutro cisne na łake i zobaczymy jak jest
  • 484 / / 0
Deszcz na śląsk też poprosze ;D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 3 / / 0
podobno druga polowa tego tygodnia ma byc deszczowa, przynajmniej na mazowszu. to bedzie moj pierwszy sezon wiec czekam z niecierpliwoscia na jakikolwiek zbior ;D
  • 2632 / 37 / 0
Tautaj też w gW pada!! LUDZIEEE!!! PADA!! W KONCU!!! :yay:
Ostatnio zmieniony 03 października 2011 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 78 / 1 / 0
Tańczymy tańczymy na wschodzie narodzie!!! Bo susza straszna na polankach
  • 40 / / 0
Dolny Śląsk, od środy ma padać. :) Oby tylko było ciepło!

A jak do tej pory 150 znalezionych. :)
Live free... Be free... Die free...
  • 42 / / 0
do tej pory 100 KOZAKOW:d przy suszy .... a umnie w nocy popadało z 20min^^ TY W NIEBIE ZEŚLIJ OGROMNA FALĘ DESZCZU NA POLSKE .POZDRAWIAM! :*)
  • 5299 / 104 / 0
Mnie się centralnie autentystycznie nie chce wierzyć, ale Śnieżnik kilka pojedynczych, Czarna G. ZERO. Ale to nic... jeden deszcz i będzie INWAZJA, czuję to po kościach i w moczu
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 72 / 2 / 0
na podlasiu małe pojedyncze sztuki czasami się trafiają ale trzeba by było przy takiej pogodzie zbierać pół roku żeby nazbierać na tripa dla jednej osoby. Jutro deszcze i ma padać kilka dni (oby). Jeszcze nigdy tak nie czekałem na deszcz jak w tym roku
brak podpisu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.