Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
bupry ostatecznie chyba nie objęło, benzo się pewnie boją przy okazji, mimo że się nie zmieniły. Jak wyżej, trzeba wyjść z domu i budować relacje z lekarzem zamiast receptomatów które od jakiegoś czasu nie garną się nawet do IV-P
Oczywiście zapomniałem i hasła i maila do poprzedniego konta Quo_Vadis_Domine także proszę się nie sugerować krótkim czasem aktywności na hypku xd
  • 619 / 178 / 2
@quovadisdomine33
Co by nie było później pytań czy innych niejasności polecam przeczytać, dużo tego nie ma:
Zrzut ekranu 2024-12-10 003624.png
Zrzut ekranu 2024-12-10 003639.png
Zrzut ekranu 2024-12-10 003846.png
źródło: https://dziennikustaw.gov.pl/D2024000160001.pdf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1 / / 0
Dostanę receptę na znanar... Na 1 op relanium mając w historii że brałem i mam utrudniony kontakt z lekarzem stacjonarnym bo jestem w takiej sytuacji że mi szkoda 60zl wydawać na darmo a na helpie nie odpisują.
Po 2 są jakieś update dotyczące lekarza JP którego strona od miesiąca upadła?
  • 503 / 92 / 0
Nie ma info, wiadomo że jest zawieszony. Póki na stronie coś sie nie pojawi lub nie będzie jakichś doniesień medialnych typu "hurr durr lekarz szatan skazany" to sie raczej nie dowiemy.
:tabletki:
  • 2034 / 595 / 0
@Typicalposter2 dziś jakoś tak się złożyło, że miałam okazję zamienić parę zdań na temat Dżej Pi i ponoć "support" ze strony nie odpisuje, choć ostatnia wiadomość o której wspominałam - a którą mi przekazano - była napisana w tonie "no myślimy co robić, ale generalnie będziemy kontynuować tylko znajdziemy kogoś innego do wypisywania jeśli strona zostanie pod tym szyldem bądź podobnym". Ciekawe. Coś tam mi się zasłyszało, że zmienił lokalizację buszowania na Wawę? Ale to mogą być ploty.

Natomiast co do substancji wymienionych w wykazie @Merx, to faktycznie, taka np. Medica przy wypisywaniu Rpw dostała dodatkowe okienko odnośnie wypisywania substancji narkotycznej, do przeklikania, podobne jak np. przy wypisywaniu leku pacjentowi zanim komputerowe obliczenia dawkowania wskażą na konieczność uzyskania nowej recepty. Nic nie do przejścia, bardziej kolejny prompt w stylu "czy na pewno...".
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.