Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Tak to jest z niestabilnością emocjonalną kobiet. Niech spróbuje uciec do Szwecji pod nadwoziem ciężarówki. Polański nakręci sequel tego filmu, co te dwa szczyle uciekły. Tylko później może ją wyruchać, koleżanka pozwie go do sądu, wyłudzi kasę i zacznie układać życie na nowo w Ekwadorze. Fajny plan nie ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
[quote="Procentee"]
Jak to powiedział mój kolega na lekcji 'Wychowania do życia w rodzinie']

tak to jest jak się ktoś pierdolić nie umie i daje dupy przypadkowym kolesiom jak zwykła szmata. a szmatom sie nie pomaga, tylko życzy im śmierci. dlatego proponuje nie udzielać wiecej rad w tym temzacie.
Uwaga! Użytkownik Deathlover nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Stchórzy i wróci z gilami po pachy na chatę. Jak nie kilka godzin po ucieczce to po kilku dniach. Pierwszy głód, pierwsza noc na dworze, pierwszy bandzior napotkany na drodze i po lasce. Zresztą ktoś bankowo się nią zainteresuje i zapyta co robi, może ją będą chcieli wylegitymować, poda dane i skończy się na tym, że rodzice będą musieli po nią pojechać.

Typiara pewnie po pierwszej nocy poza domem byłaby już poszukiwana. Szukać nie przestają, prędzej czy później ją "dopadną". I będzie płacz i lanie dupy :'(

Co to w ogóle za popierdolony pomysł? Niech wyjedzie do cioci do innego miasta albo do babci na wieś jak ma chujnie ze starymi. Już jej się holandia marzy. Chyba, że faktycznie ma ładną buzie i żadnych moralnych barier :o)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 72 / 2 / 0
Niech wyjezdza przekona sie szybko o skutkach swojej decyzji, dojdzie do tego e bedzie dawac dupy za talerz zupy!!!!
Coz ale to jej decyzja jak zechce tak zrobi. To tyle w tym temacie
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 1611 / 34 / 0
ja mogę ją przenocować, ale będzie musiała wyprać mi skarpetki i ugotować ogórkową bo mam chcicę.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1067 / 206 / 0
banszi ale holandzia to utopia, dla takich osob. Po co jechać do szwecji, belgii czy anglii, jak można jechać do holi i jarać skuna na legalu!
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2814 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: PcP »
Deathlover pisze:
ja myslę że powinna się po prostu zabić.
Zastanowiłeś się chociaż odrobinę nad tym co napisałeś?
Art.151 Kodeks Karny pisze:
Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Nie chodzi o samą odpowiedzialność karną,która trudna była by do wyegzekwowania,ale pozbawienie się życia nie jest rozwiązaniem.Skuteczniejsza była by właśnie ucieczka,albo wyjaśnienie sytuacji poprzez rozmowę z opiekunami i prośba o ich pomoc.Opiekunowie nie zrobią niczego złego,nie zrobią krzywdy,mogą ci za to pomóc.Może np.zorganizują dziewięciomiesięczne "sanatorium" u dalekiej rodziny,znajomych,albo kontakt z specjalistami od takich wypadków.
Jeśli masz jednak dokonywać tego skorzystaj z bogatej oferty wycieczek dla młodzieży,ale może być trudność w zapisie.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Założycielko tematu, jak skończyła się ta tragikomiczna historia ? Rozchyla już nogi w Amsterdamie ? A może Maska ją przenocował za tą ogórkową i wyprane skarpetki %-D ? Maskaradore, uchyl rąbka tajemnicy.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Nic nie powiem bo dziewczyny z forum będą zazdrosne[ external image ]
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1047 / 22 / 0
no weeeź :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.