Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Odradzam Ci takie zabawy! Sam wodzian ma wąskie okno terapeutyczne. Działa podobnie do barbituranów, wywołuje senność 'niedoopanowania' czyt. zemdlejesz. Potestuj sam wynalazek najpierw.
Obrzydliwie niska! 96zł z dostawą za 50g.
Uczuleniówka już była gdzie miałem wrażenie, że coś poczułem, przed chwilą chwyciłem kryształ na oko 1g i złamałem go na pół, uzyskując 450-500mg. Niestety nie mam wagi, musimy posiłkować się moim wzrokiem. Ale pochwalę się, że jak ważę banany w biedronce to zawsze trafiam w 1kg!
Wygląd to oczywiście piękne, przezroczyste kryształy, takie jak są wikipedii. Mogą przypominać nawet bardzo dobrze oczyszczony 3-CMC jednak mają tendencję do kruszenia się raczej po kątach np 70 stopni, 90 stopni. A 3-CMC kruszy się jak szyba bądź nawet jak hartowane szkło.
Zapach tu się szczerze zawiodłem, bo to zapach coś pomiędzy etanolem a ipa. Nieprzyjemny.
Smak gorzki, chłodzący, kryształy są twarde chociaż wyglądają na łatwe do zgniecenia nawet w palcach. Jak nie masz zębów to tylko roztwór. Też słyszałem, że wodzian, bardzo żre. I brzuszek i japę. No na takie ilości sulfogwajakolu co ja przerobiłem to wcale tak zle nie jest. Poza tym fantastycznie rozpuszcza się w wodzie. Lepiej niż sól, cukier i inne pospolite sole których na codzień używamy. Pogryzłem kryształek, napiłem się blacka i wszystko natychmiast się rozpuściło.
Działanie: no chciałbym żeby coś się zaczęło dziać. Bo minęło 26 minut, chloral atakuje podobno w 20-30 minut. Ewentualnie czy bezpiecznie mogę dodać kody. Dodam up jak coś sie zmieni.
scalono - detronizator
Ogólnie to, że dawka śmiertelna wodzianu to 4g to bzdura. Chyba, że wzięło się to z tego, że 1gr ~ 1 promil. Ale to teraz mi tak wpadło do głowy. Chyba, że to jest tak jak z etanolem że nie dla Polaka i Rosjanina. No mi pudełko 50g na dwie osoby wystarczyło na niespełna 3 dni. Sypaliśmy dawki na oko i tyle ile poczuliśmy. Jednak byłbym ostrożniejszy w stosunku do @paranoidusera. Dwie pierwsze dawki są fajne. Jakbyś walnął ćwiartkę. (Jestem jeszcze pod wpływem lekkim) gadatliwość, z ziomkiem 'szczerze' porozmawiasz o problemach. Na dupy polecam etanol bo mniej usypia, bardziej aktywizuje. Sam fakt poprawiania nastroju? Jest moment i sami to zauwazylismy. Poprawia nastrój znacznie jak pierwsza setka. Ale efekt jest krótkotrwały 30-45 minut przy czym przychodzi bardzo szybko efekt znurzenia. Gdzie albo musisz przyjąć porcję wodzianu albo następuje efekt gdy jesteś najebany jak bela i ziomki muszą nieść Cię do domu. Ten efekt euforii w/w może u paranoida był dłuższy bądź zwrócił na niego większą uwagę, bo też mi się kojarzy z klonazolamem. Bardzo przyjemny, wyjebane na wszystko. Ja na nim szczałem z balkonu. Pozdrawiam xd. Szkoda, że tak krótki.
Aha. Szczury to. Alkoholik 47 lat z ponad 20sto letnim stażem i benzowrak, poli 29 latek. Dawki stosowane u alkoholika były prawie dwukrotnie większe mimo 4 miesięcznej abstynencji u alko.
No i brak kaca. Gdyby to nie uszkadzało wątroby... a wydaje sie ze nie uszkadza. Drug społeczny idealny. Bo po nim właśnie nie masz tendencji do dawania sobie po gębach.
W skrócie... etanol wstanie stałym.
Dobra dość.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.