05 czerwca 2026tosieniedzieje pisze: Trzeba też umieć pić. Małe łyczki co jakiś czas. A nie na chama pół butelki na raz. Chodzi o przyswajanie.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
A tak na poważnie - bardzo pilnuję podaż wody, zwłaszcza latem, ze względu na padaczkę i leki, które przez pewien czas mocno mnie odwadniały. Nauczyłam się wtedy pić wodę i kontrolować ilość jej przyjmowania na dobę. Swoją drogą - to jest bardzo przydatna wiedza Czougu
Ale merytorycznie to trzymanie w ustach nie wiele zmienia poza chwilową ulgą haha :D
Warze by woda miała w sobie połączenie sodu i potasu. Nie za dużo wapna dużo Magnezu. Dzisiaj ciężko taką znaleźć ja np u siebie Słowinki już dawno nie widzę ! tylko Jan albo Zuber !
It's not going to be fun.
to jak będziecie mieć kiedyś okazję dyskutować z jakimś przybyszem z afryki możecie mu uświadomić, że taką wodą spłukujemy też gówno w kiblu
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
https://www.krainawody.pl/blog/news/mik ... -go-unikac
https://mojabutelka.pl/pl/blog/9-zaskak ... 7hbTkMUyMn
Ja pamiętam jak po piwach to miałem mocz bielszy od wody.
co innego po kwasie - wtedy to tryska oranżadą jak z hydrantu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.