Z racji zapalenia żołądka od dwóch miesięcy mam powtarzającą się dietę, która jest uboga z racji jeszcze innych problemów zdrowotnych. Nie mogę przyjmować teraz większości witamin i supli, bo drażnią żołądek, np. witaminy C. Chciałbym jakiś zestaw wit C., żelazo, kompleks witamin B itp. podany dożylnie. Niedługo zjeżdzam do Polski na parę tyg., ale nie jestem ubezpieczony. Macie jakieś rady jak mogę ogarnąć temat? Widzę iż jedna kroplówka to ok. 250 zł, do tego musiałbym dojechać, a chciałbym powtórzyć je parę razy, więc trochę zachodu i wydatku jest. Orientuje się ktoś może gdzie mógłbym kupić takie kroplówki?
Pzdr
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.