Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 27 / 9 / 0
Siema.

Z racji zapalenia żołądka od dwóch miesięcy mam powtarzającą się dietę, która jest uboga z racji jeszcze innych problemów zdrowotnych. Nie mogę przyjmować teraz większości witamin i supli, bo drażnią żołądek, np. witaminy C. Chciałbym jakiś zestaw wit C., żelazo, kompleks witamin B itp. podany dożylnie. Niedługo zjeżdzam do Polski na parę tyg., ale nie jestem ubezpieczony. Macie jakieś rady jak mogę ogarnąć temat? Widzę iż jedna kroplówka to ok. 250 zł, do tego musiałbym dojechać, a chciałbym powtórzyć je parę razy, więc trochę zachodu i wydatku jest. Orientuje się ktoś może gdzie mógłbym kupić takie kroplówki?

Pzdr
  • 133 / 29 / 0
Samemu to można sobie kuku zrobić rozwalając nerki albo powodując wstrząs - tym bardziej, że na rynku są dostępne różne opcje i nie zawsze ta o najbardziej dopakowanym składzie będzie najlepsza. Nie kombinuj tylko zapłać za konsultację lekarską i proponowaną terapię kilku kolejnych wlewów. Zapłacisz niemało, ale to bezpieczniejsza opcja niż kombinowanie samemu bez niezbędnej wiedzy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.