15 grudnia 2006Radar pisze: W UK ceny maja sie nastepujaca (tego co sam kupowalem):
weed - 20 funtow za wor (3 -3,5 grama), 180 funtow uncja (28 gram)
Kox - 40 funtow za gram
Pixy - 2-2,5 funta za sztuke
Papiery - 5 funtow za sztuke
meth - 15 funtow za gram
Co do speeda to angole zadko maja, najczesciej mozna dostac polskiego od rodakow, grzybami malo kto handluje ale kazdy chetnie udzieli rad gdzie zbierac. meth okreslaja jako wizz, polykasz to w malych woreczkach ktore rozpuszczaja sie w zaladku (ogolnie rozpierdala zaladek strasznie).
Szkocja/ABDN 2020 - Ceny najczęściej wypadane na ulicy, deal'e nie są brane pod uwage.
1. feta/meta = 10/20 / Una 140/160
2. Kox - 60/80
3. Pixy - 5/10
4. Papier - 5/15
5. weed - 10 (g) / Una 200-240 / Pół - 110-120 - Czasem oferują paczki ~~ 1.6/2.2/2.4 = 20
6. Kat - 30
7. mefedron - 20/40
8. Slush czy jakoś tak - 5 (g)
9. feta z 1-szej/2-giej ręki - 15
Kat to mieszanka pobudzających - najcześciej wymieszany jest speed i koks lub speed i md)
Slush czy jak to sie mówi to taka resztka zmielona już zielska i liści i jeszcze pewnie jakiś gówien
Najłatwiej o zakup - 2/5.
feta jest tu chujowa z ulicy, bez dobrego kontaktu na towar z pierwszej lub drugiej ręki to nie warto się bawić - Dodają tu wszystko co idzie, od zwykłego paracetamolu po najgorsze psychotropy co po jednej nocy robią szkody nawet na tydzień po, do tego materiał z ulicy jest słaby że pierwszy raz jak brałem włada, na czas ok. 20 godzin (16 zwieche z 4h miałem), wciągnąłem ponad grama, pierwszy raz w życiu włada brałem i do nie aż tak dawno temu, po 4h już było branie by oka nie zamknąć bo temat zaczął mulić już nie mówiąc że przez kolejne 4 dni miałem lęki i straszne haluny.
Ps. Od Polaka taka chujnia.
Ceny są wysokie ale są to ceny z ulicy które znam od znajomych co pchają.
Z kontaktem dobrym ceny potrafią spaść o 50% przy większej opcji.
W klubach ceny potrafią się zwiększyć o 50%
Przeważnie poznając jednego dilera można od niego już ogarnąć od hery po koks, ogarnięcie czegoś to kwestia dodania 20 randomowych osób na snapchat bo bynajmniej jeden będzie dilerem.
To jest moja wiedza nt tego co tu łatwo ogarnąć i w jakich cenach najcześciej sprzedają.
Duża szansa na zostanie wyjebanym, dlatego lepiej ostrożnie aż do dobrego kontaktu.
Najmniejsa szansa na zostanie wyjebanym jest kupowanie od Polaków, bo Polak lubi zarobić i nie opłaca się wypierdalać.
!ZAZNACZAM TO SĄ CENY KTÓRE BARDZO CZĘSTO WYSTĘPUJĄ NA ULICY CZYLI W NIEZBYT NORMALNYCH CENACH!
Z kontaktem:
1. 10/15 // Una 80/90 // Pół 50//70
2. =//=
3. 3/5
4. 5/10
5. 10 // Una - 160/180 // Pół -50%
6. Da sie za 20.
7. 20/25
8. =//=
9. Na to trzeba mieć dobry kontakt, przeważnie z kontaktu na kontakt można załatwić.
!UWAŻAJCIE NA SIEBIE, TU NAPRAWDE LUBIĄ WRZUCIĆ CI WSZYSTKO! !CZYSTOŚĆ MOŻE BYĆ NAWET 10% WIEM JAK ZNAJOMI CZASEM MIESZAJA PROSZKI! !NIE KUPUJCIE koksu, CZESTO FETE CI SPRZEDADZĄ LUB MIESZANKE Z feta I ODROBINA koksu
Ps. Jest opcja blantów.
5 za jednego // zielsko w nim mi się najcześciej trafiało 0.4 - 0.6g
Jeszcze jedno, te ich zielsko czasem cuchnie niż pachnie i taki luźny blant potrafi być katorgą.
A z bialasami to tak, ze albo jakies zenione, ze nie przychodzil, ze kazal gdzies isc albo ze nie moze przyjsc bo ma bransoletke i ktos doniesie i takie same huje muje. Automatycznie urywalem kontakty i zostala garstka czarnuchow. Dokladnie jamajczykow. Bo somalijczycy to tacy sciemniacze ze o cie huj.
22 marca 2020ZX pisze: A ja wlasnie z bialymi to mialem problemy a czarni zawsze o ustalonej godzinie z dobrym towarem bez zdania wymiana gotowki / pakunku i do widzenia. Pakistanczycy zawsze zajebisty koks mala kreseczka i dobrze bardzo robi.
A z bialasami to tak, ze albo jakies zenione, ze nie przychodzil, ze kazal gdzies isc albo ze nie moze przyjsc bo ma bransoletke i ktos doniesie i takie same huje muje. Automatycznie urywalem kontakty i zostala garstka czarnuchow. Dokladnie jamajczykow. Bo somalijczycy to tacy sciemniacze ze o cie huj.
Z impreza chujowo bo 20 najczesciej lata kwas i robia tak ze wjebiesz jedna, przychodza po czasie i za 40 daja ci jedna podzielona na pół bo tam nie masz md tylko inna chemie i robią ruchanie.
Ziomek sie śmiał raz że fake kwas sprzedał, ponad pięć piguł i miał profit ponad stówe więc xD
Trzeba w chuj uważać, szczególnie w UK bo polskie ćpanie jest niczym w porównaniu do UK gdzie w wieku 12 lat zaczynają walić piguły i koks by być "cool".
Londyn
Przeciez tutaj dilerka daje wizytowki na ulicy. Jak ktos porzebuje tematu moge pokierowac ;)
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/0/035bd329-501c-4edc-85be-da15dd2f35ca/IMG_6160.jpeg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250514%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250514T153202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=8800ab6f45963d321feadc07aebb35560844e3dd9964b5db935b926c1b235ec1)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jelitko.jpg)
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego
Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/przezroczyste-opakowanie-na-marihuane-kanada-420x280.jpg)
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę
W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.