Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 11 / 0
Jebłem kiedyś wodospad z całego szluga.
Łeb mnie rozbolał, zawroty głowy i cudem się nie zrzygałem, nie polecam.
  • 51 / 3 / 0
Wiadro z tytoniu to temat tak stary jak gimnazja obecnie podstawówki. Jak już ktoś chce się bawić w coś takiego to niech sobie kupi lufkę szklaną która sporo tego tytoniu pomieści. Lepsze zatrucie nikotyną osiągniemy robiąc liquid do e papierosa dając 90% gliceryny i 32+mg/ml nikotyny już nie ma takich baz nikotynowych które miały same w sobie 50%/50% gliceryny i glikolu ale na necie powinno dać się znaleźć z wysyłką do PL.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.