ODPOWIEDZ
  • 39 / 12 / 0
Jebłem kiedyś wodospad z całego szluga.
Łeb mnie rozbolał, zawroty głowy i cudem się nie zrzygałem, nie polecam.
  • 50 / 3 / 0
Wiadro z tytoniu to temat tak stary jak gimnazja obecnie podstawówki. Jak już ktoś chce się bawić w coś takiego to niech sobie kupi lufkę szklaną która sporo tego tytoniu pomieści. Lepsze zatrucie nikotyną osiągniemy robiąc liquid do e papierosa dając 90% gliceryny i 32+mg/ml nikotyny już nie ma takich baz nikotynowych które miały same w sobie 50%/50% gliceryny i glikolu ale na necie powinno dać się znaleźć z wysyłką do PL.
  • 1744 / 576 / 0
Piętnaście lat temu wiadro ze szluga setki i ło panie, ciekło z oczu nosa uszu wszystko xD teraz jak przedawkować nikotynę to tylko saszetkami
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1662 / 268 / 0
Zdarzyło mi się przedawkować nikotynę, właśnie saszetkami kiedy sięgnąłem po 50 mg. Wyjątkowo nieprzyjemna sytuacja, czujesz się struty konkretnie a myśl o nikotynie wręcz odrzuca. Wiadro z tytoniu? Żołądek chyba by mi się ewakuował.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.