ODPOWIEDZ
  • 39 / 12 / 0
Jebłem kiedyś wodospad z całego szluga.
Łeb mnie rozbolał, zawroty głowy i cudem się nie zrzygałem, nie polecam.
  • 50 / 3 / 0
Wiadro z tytoniu to temat tak stary jak gimnazja obecnie podstawówki. Jak już ktoś chce się bawić w coś takiego to niech sobie kupi lufkę szklaną która sporo tego tytoniu pomieści. Lepsze zatrucie nikotyną osiągniemy robiąc liquid do e papierosa dając 90% gliceryny i 32+mg/ml nikotyny już nie ma takich baz nikotynowych które miały same w sobie 50%/50% gliceryny i glikolu ale na necie powinno dać się znaleźć z wysyłką do PL.
  • 1744 / 576 / 0
Piętnaście lat temu wiadro ze szluga setki i ło panie, ciekło z oczu nosa uszu wszystko xD teraz jak przedawkować nikotynę to tylko saszetkami
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1659 / 268 / 0
Zdarzyło mi się przedawkować nikotynę, właśnie saszetkami kiedy sięgnąłem po 50 mg. Wyjątkowo nieprzyjemna sytuacja, czujesz się struty konkretnie a myśl o nikotynie wręcz odrzuca. Wiadro z tytoniu? Żołądek chyba by mi się ewakuował.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.