Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
Leśny masakrator pisze:
będzie mandat 100-150 zł ;] jak go dostaniesz to napisz ile ;p Troche lamus z ciebie pizzy sie nie wpierdala na sklepie tylko pod pazuchę i jazda]

Jak juz pisalem, bylem wtedy zajebany i nie ogarnialem za bardzo, bylem glodny to jadlem
WujekDobraRada pisze:
Napisz list przepraszający do tesco , ze ubolewasz itd i przepraszasz to najważniejsze. Nie liczyłbym na to że złożą wniosek o umożenie postępowania , ale sąd napewno przychylniej na ciebie spojrzy.
jak to napisales, to mi sie przypomnialo ze wogole moja stara tam pracuje %-D (jest ksiegowa), moze ona cos tu wskora chociaz watpie

ciekawe czy beda mieli nagrania z kamer w sadzie (tam jest pokazane jak ta pizze gdzies wypierdalam), jak nie to by bylo dobrze, powiedzialbym ze kolega mial zaplacic za to i moze bym zadnej grzywny nawet nie dostal ;)
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 164 / 1 / 0
kurwa to podbijaj od razu do starej niech załatwia wniosek o umożenie postępowania - i nawet się nie zastanawiaj. Ona sama będzie wiedziała jakie to ważne , jest księgową to zna napewno kogoś kto może to odkręcić , chociaż są już zenzania na policjii , ale z tego co się orientuje jak złożą ten wniosek to sprawy wogule nie będzie. Życzę szczęścia.

edit

nagrania z kamer nie mają nic do rzeczy jeśli już przyznałeś się do winy. A chyba się przyznałeś?

edit :
koles mi powiedzial ze moge miec lipe z dostaniem sie na studia jak mi to wpisza w papiery, macie z tym jakies doswiadczenia moze?
szczerze to niewiem jak to jest z tym dostawaniem się na studia , ale nie przypominam sobie żeby ktoś się upominał o jakies zaświadczenia , raczej nie . Chyba że na lepszych jakiś uczelniach ale w to bardzo wątpie.

Inna sprawa jest z obecną szkołą i wyślą do niej zawiadomienie o tym że popełniłeś przestępstwo. A zobaczysz jak będzie na ciebie spoglądać po tym szanowne grono nauczycielskie ... Przynajmniej ja tak miałem , nauczyciele po prostu się mnie bali , tylko że ja miałem zarzut - udział w zorganizowanej grupie przestępczej która dokonując seri kradzieży z włamaniem skradła mienie o wartości ok. 40 000 tys złotych. Strasznie to moze brzmi ale w rzeczywistości była to zwykła osiedlowa banda:) Jednak mi się i tak upiekło bo udowodnili mi tylko dwa zarzuty (z 14) i dostałem zawiasy.

tak czy owak ze szkołą też jest hujnia , i jeszcze jak masz jakiegoś hujowego pedagoga (pedagogiczke) to będzie luz ale jak jest hujem to będzie cię wzywał co drugi dzień.

i wszystko za pizze hehe , wiem że to może załamać :) ja przynajmniej wiedziałem za co :)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2008 przez WujekDobraRada, łącznie zmieniany 1 raz.
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
  • 300 / 6 / 0
Ta, powiedzialem starej to mnie opierdolila ze jej opinie popsuje w pracy i nic mi nie zalatwi bo mam odpowiedac za to co robie (no comment), stara mnie nie kocha chyba, mysli ze jestem huliganem i zlodziejem :cool:

[quote="WujekDobraRada"]
Inna sprawa jest z obecną szkołą i wyślą do niej zawiadomienie o tym że popełniłeś przestępstwo. A zobaczysz jak będzie na ciebie spoglądać po tym szanowne grono nauczycielskie ... Przynajmniej ja tak miałem , nauczyciele po prostu się mnie bali , tylko że ja miałem zarzut - udział w zorganizowanej grupie przestępczej która dokonując seri kradzieży z włamaniem skradła mienie o wartości ok. 40 000 tys złotych. Strasznie to moze brzmi ale w rzeczywistości była to zwykła osiedlowa banda]

no to pieknie kurwa, ze szkoly pewnie polece, bo juz mam wszystkie mozliwe nagany (chodze niby do dobrej szkoly)... popierdolony kraj

edit: do winy sie przyznalem, ale wkrecilem ze kumpel mial za to zaplacic (a tak naprawde ta pizze gdzies wyjebalem na polki)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2008 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buuum »
siedzieć raczej nie pójdziesz, bo to powyżej 250zł chyba. xD

ale zapłacisz pewnie ze 100zł, za picce, opłaty manipulacyjne, premie dla ochrony i takie tam..
i RYSA w papierach xD
Uwaga! Użytkownik Buuum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
WujekDobraRada, chodzi mi właśnie o to, co bezprawnie robił ochroniarz (nawet nie wiedziałem, że jest on ochroniarzem, bo był w zwykłym dresie), o to, że kierownik, czy chuj wie tam kto mówił jak to się wszystko działo, choć go przy tym nie było.
Numery seryjne batoników w sklepie, a mój różniły się znacznie.

Jakim niby prawem mógł mnie on gdzieś zaciągnąć:|
Jak chciałem się przejść i zawołać dziewczynę i Tomka, żeby go zwyzywali (on ich nie widział, bo ja szedłem ostatni, a wtedy miałem różne głupie pomysły:D), bo siedziałem przy oknie, to on mówił, że "nie mam prawa się ruszać na krok" (;/)
Zauważyłem, że oni robią więcej przestępstw, niż ci, którzy są przez nich łapani.

Teraz tylko znajdę jego dom i wyślę w imieniu wszystkich "nieuczciwych" list z "podziękowaniami" za kłamstwa i bezprawie, oczywiście bez zbędnej agresji i wulgaryzmów.

Wtedy byłem chyba w klasie maturalnej i bałem się, jak i zresztą rodzice, że robiąc dochodzenie w tej sprawie kilku kompletnych idiotów, którzy nigdy mnie nie widzieli mogą wmówić psom, że widzieli wszystko.

Pierdole ich.
Jeszcze kilku moich znajomych będzie tak potraktowanych, a kamienie pójdą w ruch pod osłoną nocy.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
takiej sterty głupot jak w tym wątku jeszcze nie widziałem. Wujek i TenTyp są moimi faworytami. Piszczie dalej prawnicy pośmieję się
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 300 / 6 / 0
a co cie tak kurwa smieszny?
  • 3523 / 51 / 0
INeedMoney pisze:
a co cie tak kurwa smieszny?
wypowiedzi twoich rozmówców mnie śmieszny, złodzieju pizzy
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2008 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 300 / 6 / 0
Kurwa przeczytalem ze sie ze mnie smiejesz %-D (troszke sie zadymilem wczesniej)
ale i tak cie nie rozumiem do konca, mi sie wydaje ze wujek jest w temacie i pare rzeczy mi wytlumaczyl za co mu jestem wdzieczny

ps. jak dostane ten wyrok (oby nie krzeslo tylko) to napisze co i jak, zobaczymy kto mial racje
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2008 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 164 / 1 / 0
hehe niewiem co cię tak śmieszy , ale jak dalej twierdzisz że on nie będzie karany bo to kradzież do 250 zł to gratuluje tępoty . Inna sprawa że dostanie grzywne pewnie , ale to nie zmienia faktu ze bedzie karany.
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.