Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
Leśny masakrator pisze:
będzie mandat 100-150 zł ;] jak go dostaniesz to napisz ile ;p Troche lamus z ciebie pizzy sie nie wpierdala na sklepie tylko pod pazuchę i jazda]

Jak juz pisalem, bylem wtedy zajebany i nie ogarnialem za bardzo, bylem glodny to jadlem
WujekDobraRada pisze:
Napisz list przepraszający do tesco , ze ubolewasz itd i przepraszasz to najważniejsze. Nie liczyłbym na to że złożą wniosek o umożenie postępowania , ale sąd napewno przychylniej na ciebie spojrzy.
jak to napisales, to mi sie przypomnialo ze wogole moja stara tam pracuje %-D (jest ksiegowa), moze ona cos tu wskora chociaz watpie

ciekawe czy beda mieli nagrania z kamer w sadzie (tam jest pokazane jak ta pizze gdzies wypierdalam), jak nie to by bylo dobrze, powiedzialbym ze kolega mial zaplacic za to i moze bym zadnej grzywny nawet nie dostal ;)
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 164 / 1 / 0
kurwa to podbijaj od razu do starej niech załatwia wniosek o umożenie postępowania - i nawet się nie zastanawiaj. Ona sama będzie wiedziała jakie to ważne , jest księgową to zna napewno kogoś kto może to odkręcić , chociaż są już zenzania na policjii , ale z tego co się orientuje jak złożą ten wniosek to sprawy wogule nie będzie. Życzę szczęścia.

edit

nagrania z kamer nie mają nic do rzeczy jeśli już przyznałeś się do winy. A chyba się przyznałeś?

edit :
koles mi powiedzial ze moge miec lipe z dostaniem sie na studia jak mi to wpisza w papiery, macie z tym jakies doswiadczenia moze?
szczerze to niewiem jak to jest z tym dostawaniem się na studia , ale nie przypominam sobie żeby ktoś się upominał o jakies zaświadczenia , raczej nie . Chyba że na lepszych jakiś uczelniach ale w to bardzo wątpie.

Inna sprawa jest z obecną szkołą i wyślą do niej zawiadomienie o tym że popełniłeś przestępstwo. A zobaczysz jak będzie na ciebie spoglądać po tym szanowne grono nauczycielskie ... Przynajmniej ja tak miałem , nauczyciele po prostu się mnie bali , tylko że ja miałem zarzut - udział w zorganizowanej grupie przestępczej która dokonując seri kradzieży z włamaniem skradła mienie o wartości ok. 40 000 tys złotych. Strasznie to moze brzmi ale w rzeczywistości była to zwykła osiedlowa banda:) Jednak mi się i tak upiekło bo udowodnili mi tylko dwa zarzuty (z 14) i dostałem zawiasy.

tak czy owak ze szkołą też jest hujnia , i jeszcze jak masz jakiegoś hujowego pedagoga (pedagogiczke) to będzie luz ale jak jest hujem to będzie cię wzywał co drugi dzień.

i wszystko za pizze hehe , wiem że to może załamać :) ja przynajmniej wiedziałem za co :)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2008 przez WujekDobraRada, łącznie zmieniany 1 raz.
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
  • 300 / 6 / 0
Ta, powiedzialem starej to mnie opierdolila ze jej opinie popsuje w pracy i nic mi nie zalatwi bo mam odpowiedac za to co robie (no comment), stara mnie nie kocha chyba, mysli ze jestem huliganem i zlodziejem :cool:

[quote="WujekDobraRada"]
Inna sprawa jest z obecną szkołą i wyślą do niej zawiadomienie o tym że popełniłeś przestępstwo. A zobaczysz jak będzie na ciebie spoglądać po tym szanowne grono nauczycielskie ... Przynajmniej ja tak miałem , nauczyciele po prostu się mnie bali , tylko że ja miałem zarzut - udział w zorganizowanej grupie przestępczej która dokonując seri kradzieży z włamaniem skradła mienie o wartości ok. 40 000 tys złotych. Strasznie to moze brzmi ale w rzeczywistości była to zwykła osiedlowa banda]

no to pieknie kurwa, ze szkoly pewnie polece, bo juz mam wszystkie mozliwe nagany (chodze niby do dobrej szkoly)... popierdolony kraj

edit: do winy sie przyznalem, ale wkrecilem ze kumpel mial za to zaplacic (a tak naprawde ta pizze gdzies wyjebalem na polki)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2008 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buuum »
siedzieć raczej nie pójdziesz, bo to powyżej 250zł chyba. xD

ale zapłacisz pewnie ze 100zł, za picce, opłaty manipulacyjne, premie dla ochrony i takie tam..
i RYSA w papierach xD
Uwaga! Użytkownik Buuum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
WujekDobraRada, chodzi mi właśnie o to, co bezprawnie robił ochroniarz (nawet nie wiedziałem, że jest on ochroniarzem, bo był w zwykłym dresie), o to, że kierownik, czy chuj wie tam kto mówił jak to się wszystko działo, choć go przy tym nie było.
Numery seryjne batoników w sklepie, a mój różniły się znacznie.

Jakim niby prawem mógł mnie on gdzieś zaciągnąć:|
Jak chciałem się przejść i zawołać dziewczynę i Tomka, żeby go zwyzywali (on ich nie widział, bo ja szedłem ostatni, a wtedy miałem różne głupie pomysły:D), bo siedziałem przy oknie, to on mówił, że "nie mam prawa się ruszać na krok" (;/)
Zauważyłem, że oni robią więcej przestępstw, niż ci, którzy są przez nich łapani.

Teraz tylko znajdę jego dom i wyślę w imieniu wszystkich "nieuczciwych" list z "podziękowaniami" za kłamstwa i bezprawie, oczywiście bez zbędnej agresji i wulgaryzmów.

Wtedy byłem chyba w klasie maturalnej i bałem się, jak i zresztą rodzice, że robiąc dochodzenie w tej sprawie kilku kompletnych idiotów, którzy nigdy mnie nie widzieli mogą wmówić psom, że widzieli wszystko.

Pierdole ich.
Jeszcze kilku moich znajomych będzie tak potraktowanych, a kamienie pójdą w ruch pod osłoną nocy.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
takiej sterty głupot jak w tym wątku jeszcze nie widziałem. Wujek i TenTyp są moimi faworytami. Piszczie dalej prawnicy pośmieję się
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 300 / 6 / 0
a co cie tak kurwa smieszny?
  • 3523 / 51 / 0
INeedMoney pisze:
a co cie tak kurwa smieszny?
wypowiedzi twoich rozmówców mnie śmieszny, złodzieju pizzy
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2008 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 300 / 6 / 0
Kurwa przeczytalem ze sie ze mnie smiejesz %-D (troszke sie zadymilem wczesniej)
ale i tak cie nie rozumiem do konca, mi sie wydaje ze wujek jest w temacie i pare rzeczy mi wytlumaczyl za co mu jestem wdzieczny

ps. jak dostane ten wyrok (oby nie krzeslo tylko) to napisze co i jak, zobaczymy kto mial racje
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2008 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 164 / 1 / 0
hehe niewiem co cię tak śmieszy , ale jak dalej twierdzisz że on nie będzie karany bo to kradzież do 250 zł to gratuluje tępoty . Inna sprawa że dostanie grzywne pewnie , ale to nie zmienia faktu ze bedzie karany.
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.