2-FMA imho najbliższa fecie
4F-PVP pirolidyna lżejszego kalibru, pięknie zapierdala po folii, wysoki próg porycia co czyni ją całkiem funkcjonalną, spore wazo jedynym minusem
MDPPP - mimo że większość użytkowników nią gardziła to mnie się spodobała, w małych dawkach daje przyjemnego kopa energii + ten specyficzny pirolidynowy headspace bez zbytniego porycia
MeOPP - jedyna piperazyna jaką próbowałem, przystawka do ketonów, nic specjalnego. No i grypa :-D
5-API - przyjemny empatogen, żałuję że nie miałem okazji sprawdzić tego w towarzystwie
AKB-48 - praktycznie jak dobry swojak
MPA - clearhead. Lekko, czysto, bezzwałowo.
MDPH aka metylenodioksyfentermina - chuj wie co o tym powiedzieć...
2C-D jeden z moich ulubionych psychodelików, zwłaszcza muza wchodzi po tym niesamowicie
5-MAPB - mocna, intensywna faza, imo najlepszy benzofuran
4,4-DMAR, jedyny mi znany serotoninergik który można wapować :-) pot się leje z czoła, rozpływam się, błogostan, krople tańczą na folii...
6-APDB - znakomite narzędzie do psychoanalizy.
4-SMC - na mnie nie działa, tioketony to lipa
a-PHP...nuff said
Bromo-DragonFLY też rzadka sprawa , teraz nie do dostania (i dobrze, bo nie była to rzecz która porywała, albo wywoływałą zachwyty).
MTTA. W sumie najprzyjemniejszy RC stim którego próbowałem, ze względu na lekkie i bezzwałowe działanie.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.