Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
2-FMC, rzadko spotykany keton %-D
2-FMA imho najbliższa fecie
4F-PVP pirolidyna lżejszego kalibru, pięknie zapierdala po folii, wysoki próg porycia co czyni ją całkiem funkcjonalną, spore wazo jedynym minusem
MDPPP - mimo że większość użytkowników nią gardziła to mnie się spodobała, w małych dawkach daje przyjemnego kopa energii + ten specyficzny pirolidynowy headspace bez zbytniego porycia
MeOPP - jedyna piperazyna jaką próbowałem, przystawka do ketonów, nic specjalnego. No i grypa :-D
5-API - przyjemny empatogen, żałuję że nie miałem okazji sprawdzić tego w towarzystwie
AKB-48 - praktycznie jak dobry swojak
MPA - clearhead. Lekko, czysto, bezzwałowo.
MDPH aka metylenodioksyfentermina - chuj wie co o tym powiedzieć...
2C-D jeden z moich ulubionych psychodelików, zwłaszcza muza wchodzi po tym niesamowicie
5-MAPB - mocna, intensywna faza, imo najlepszy benzofuran
4,4-DMAR, jedyny mi znany serotoninergik który można wapować :-) pot się leje z czoła, rozpływam się, błogostan, krople tańczą na folii...
6-APDB - znakomite narzędzie do psychoanalizy.
4-SMC - na mnie nie działa, tioketony to lipa
a-PHP...nuff said
  • 1893 / 182 / 0
Z nikim nie rywalizuję, po prostu dzielę się doświadczeniem. Potraktuj to anegdotycznie i odpierdol się.
  • 312 / 12 / 0
ketamina albo krysztal MDMA
moor1992
  • 605 / 89 / 0
+ AMT
+ klonazepam, który dostałam od ziomka z paki :D odurzał się tym w więzieniu
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 2215 / 369 / 0
No wg mnie to:
DMT
LSD
MDA
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 109 / 9 / 0
Z najrzadszych to mediknet- tabs dla ludzi z adhd, niesty nic prawie po nim nie poczulem. :(
  • 542 / 37 / 0
w sumie nie wiem, ale myśle, że unikatem były kartony od salvi, ktore były dostępne z 10 lat , była to jakaś egzotyka typu DOB-fly czy coś podobnego.
Bromo-DragonFLY też rzadka sprawa , teraz nie do dostania (i dobrze, bo nie była to rzecz która porywała, albo wywoływałą zachwyty).
  • 1152 / 230 / 7
proskalina. W dawce 50mg bardzo fajne psychodeliczne pobudzenie i pozytywne zdziecinnienie. Narobiła mi smaka na meskalinę i jej analogi. Dobrze się łączy z tryptaminami.

MTTA. W sumie najprzyjemniejszy RC stim którego próbowałem, ze względu na lekkie i bezzwałowe działanie.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 294 / 11 / 0
2-c-t-7
  • 567 / 53 / 0
Tu gdzie mieszkam rarytasem jest 15% czysta feta, bez hexenu to jeszcze większą rzadkość... Więc feta
Predzej martwy niz slaby
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.