Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 4309 / 699 / 2117
@Adrian3760 nie mam, po prostu zainteresowałem się twoim stanem zdrowia, bo długie i częste przyjmowanie narkotyków skutkować będzie nieodwracalnymi zmianami.

Nie mogę Ci nic zakazać, jedynie napisałem w kilku wątkach, że możesz zmniejszyć ciągi, albo ograniczyć branie dragów. Zbyt częste przyjmowanie może być powodem kołatań serca, te mogą ukierunkować się na nerwicę, ale tak jak pisałem, z fusów wróżyć nie zamierzam. Jeżeli potrzebujesz jakichkolwiek dyskusji odnośnie rozpoczęcia programu detoksu, albo rozmowy z kimś, to możesz bezpośrednio pisać do mnie PM na forum, odpowiadam w ciągu dnia jak jestem. Chętnie Ci pomogę zmniejszyć ilości, a nie zwiększyć. ;p
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 311 / 43 / 0
Dzięki za pomoc ale póki jestem na kryształe to podziękuję
  • 959 / 175 / 0
@Adrian3760 to bierz dalej a gwarantuje Ci że te niby problemy z sercem (nerwica) za jakiś czas będą twoja codziennością nawet bez bk.Nerwica lękowa zabić Cię nie zabije ale odbierze radość z życia.
  • 311 / 43 / 0
@tajemniczy25
Nie no teraz się próbuje nawrócić i nie tylko zagrac w finale ale też zmienić barwy na stałe
  • 959 / 175 / 0
@Adrian3760 zrobisz jak uważasz ale mi ta kur... 7lat życia zabrała,a serce czuje do dziś nie tak mocno i nachalnie jak kiedyś ale czuję że ono tam jest i stuka
  • 4 / / 0
siema, co mogę brać jeśli mam niedomykalność zastawki z wypadaniem płatków mitralnych i mam jakiś płyn w worku osierdziowym? waze 45/46kg (chuj wie), i chciałabym DXM ale nie wiem czy nie pierdolne wiec generalnie - co mogę brać?
  • 4894 / 853 / 0
Nic.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
well bralam juz tjokosa i przeżyłam, wiec przy nim zostane:) w inne nie bede się bawic aczkolwiek korci mnie 6 acodinow
  • 4 / / 0
czy można klona z wada serca?
  • 895 / 8 / 120
zapytaj swojego kardiologa?
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.