Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 4310 / 699 / 2117
@Adrian3760 nie mam, po prostu zainteresowałem się twoim stanem zdrowia, bo długie i częste przyjmowanie narkotyków skutkować będzie nieodwracalnymi zmianami.

Nie mogę Ci nic zakazać, jedynie napisałem w kilku wątkach, że możesz zmniejszyć ciągi, albo ograniczyć branie dragów. Zbyt częste przyjmowanie może być powodem kołatań serca, te mogą ukierunkować się na nerwicę, ale tak jak pisałem, z fusów wróżyć nie zamierzam. Jeżeli potrzebujesz jakichkolwiek dyskusji odnośnie rozpoczęcia programu detoksu, albo rozmowy z kimś, to możesz bezpośrednio pisać do mnie PM na forum, odpowiadam w ciągu dnia jak jestem. Chętnie Ci pomogę zmniejszyć ilości, a nie zwiększyć. ;p
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 311 / 43 / 0
Dzięki za pomoc ale póki jestem na kryształe to podziękuję
  • 959 / 175 / 0
@Adrian3760 to bierz dalej a gwarantuje Ci że te niby problemy z sercem (nerwica) za jakiś czas będą twoja codziennością nawet bez bk.Nerwica lękowa zabić Cię nie zabije ale odbierze radość z życia.
  • 311 / 43 / 0
@tajemniczy25
Nie no teraz się próbuje nawrócić i nie tylko zagrac w finale ale też zmienić barwy na stałe
  • 959 / 175 / 0
@Adrian3760 zrobisz jak uważasz ale mi ta kur... 7lat życia zabrała,a serce czuje do dziś nie tak mocno i nachalnie jak kiedyś ale czuję że ono tam jest i stuka
  • 4 / / 0
siema, co mogę brać jeśli mam niedomykalność zastawki z wypadaniem płatków mitralnych i mam jakiś płyn w worku osierdziowym? waze 45/46kg (chuj wie), i chciałabym DXM ale nie wiem czy nie pierdolne wiec generalnie - co mogę brać?
  • 4894 / 853 / 0
Nic.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
well bralam juz tjokosa i przeżyłam, wiec przy nim zostane:) w inne nie bede się bawic aczkolwiek korci mnie 6 acodinow
  • 4 / / 0
czy można klona z wada serca?
  • 895 / 8 / 120
zapytaj swojego kardiologa?
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.