Jak planujesz koksować to podstawą jest dieta, większość osób pyerdoli takie żarcie po dwóch dniach i efekty są zwykle mizerne. Ja jem praktycznie tylko owsiankę, ryż/kaszę gryczaną, mięso, jajka, serki ziarniste obecnie wysokobiałkowe, odżywkę białkową, zdrowe tłuszcze z oleju lnianego głównie. Myślisz, że ile osób z 10 będzie jeść cały czas takie rzeczy? Większość jak mówię powie po 2 dniach, że pyerdoli takie jedzenie.
Niektórzy myślą, że jak zaczną koksować to będą wyglądać tak dobrze jak "koksy" a do tego potrzebna jest genetyka, którą ma może do 10% osób ćwiczących na siłce. Ile razy ja słyszałem: "jakbym koksował też bym tak wyglądał". Chvja, genu przede wszystkim nie masz sobie myślę o takich a jak rzeczywiście ktoś tak myśli to niech pokaże jak będzie tym koksem zaczynając wbijać towar.
Niektórzy koksują i 4 dych w łapie nie mogą osiągnąć.
Koksy zaczyna się brać jak na sucho już nic nie idzie.
Ja zaczynałem pierwszy cykl mając 44 na łapie i płaski brzuch z wagą~95kg przy 180cm, wyciskając 140kg osiągając po półtora roku cyklu formę godną na MP w BB. Tak, że to przede wszystkim dyscyplina dla cierpliwych i przede wszystkim odpowiednim genem do tego sportu, większość weźmie cykl, urośnie a potem rzuca siłkę.
Ja zanim wziąłem pierwszy cykl to interesowałem się tematem z 6-7 lat ucząc się ciągle i doskonaląc wiedzę nt. dopingu wymieniając ją z innymi "koksami". Tak, że jak się bierze za coś trzeba mieć o tym jakieś pojęcie uważam, przynajmniej poznać proste cykle oparte na 1-2 środkach na początek, mieć pojęcie o odblokuj, robić badania (ja za ostatnie zapłaciłem prawie 3 stówy), raczej nie ćpać- na pewno nie stimy (ja całe życie ćpałem mocne opio IV i benzo plus od czasu do czasu koksy i było git:), obecnie nawet alko nie piję i fajek nie palę, nie mówiąc już o żadnych drągach od ponad roku)
Co do środków na pierwszy cykl to może być meta 30mg przez 6-8 tygodni lub jakikolwiek testosteron (pomijając mixy na początku jak omnadren/sustanon gdyż mix 4 estrów działa mocniej niż pojedynczy), cypio/enan 250mg e5d przez 10-12 tygodni lub prop 100mg e2d przez 8-10 tygodni. Jednak to nie dla ciebie teraz uwierz mi, serio dobrze ci radzę, zęby zjadłem na sterydach.
Ty przede wszystkim musisz w chvj kalorii dołożyć będąc typowym ektomorfikiem i ostro zacząć trenować (znaczy pierwsze 2 tygodnie lekko żeby się nie przetrenować, po 2 tygodniach ogień z ciężarami, przede wszystkim wolnymi- sztangi i hantle jako ćwiczenia wielostawowe na wiele partii danego mięśnia, jak najmniej maszyn i ćwiczeń jednostawowych na nich, wyciągi jedynie na plecy, resztę maszyn raczej omijać, podstawą masy wolne ciężary pamiętaj) a nie za sterydy się brać.
Na sucho w 3 miesiące jak zaczniesz jeść przytyjesz 5-10kg. A to jest już w chvj i widać. 5kg już w chvj widać.
Ogólnie jak zaczniesz jeść np. 4 tysiące kalorii i po tygodniu-dwóch widzisz, że nic nie idzie dokładasz kolejne 500 i czekasz znowu tydzień-dwa. Nic nie idzie kolejne 500 i do skutku. Jak zauważysz, że zaczynasz za szybko tyć to zmniejszasz o 200-300 kalorii dzienną całość i tej ilości się trzymasz trenując przynajmniej 3-4 razy w tygodniu (2 razy to można ćwiczyć żeby utrzymać formę, chcąc iść dalej trzeba zrobić te przynajmniej 3, najlepiej 4 treningi w tygodniu, chcesz to rozpiszemy jakiś trening).
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.