Jak planujesz koksować to podstawą jest dieta, większość osób pyerdoli takie żarcie po dwóch dniach i efekty są zwykle mizerne. Ja jem praktycznie tylko owsiankę, ryż/kaszę gryczaną, mięso, jajka, serki ziarniste obecnie wysokobiałkowe, odżywkę białkową, zdrowe tłuszcze z oleju lnianego głównie. Myślisz, że ile osób z 10 będzie jeść cały czas takie rzeczy? Większość jak mówię powie po 2 dniach, że pyerdoli takie jedzenie.
Niektórzy myślą, że jak zaczną koksować to będą wyglądać tak dobrze jak "koksy" a do tego potrzebna jest genetyka, którą ma może do 10% osób ćwiczących na siłce. Ile razy ja słyszałem: "jakbym koksował też bym tak wyglądał". Chvja, genu przede wszystkim nie masz sobie myślę o takich a jak rzeczywiście ktoś tak myśli to niech pokaże jak będzie tym koksem zaczynając wbijać towar.
Niektórzy koksują i 4 dych w łapie nie mogą osiągnąć.
Koksy zaczyna się brać jak na sucho już nic nie idzie.
Ja zaczynałem pierwszy cykl mając 44 na łapie i płaski brzuch z wagą~95kg przy 180cm, wyciskając 140kg osiągając po półtora roku cyklu formę godną na MP w BB. Tak, że to przede wszystkim dyscyplina dla cierpliwych i przede wszystkim odpowiednim genem do tego sportu, większość weźmie cykl, urośnie a potem rzuca siłkę.
Ja zanim wziąłem pierwszy cykl to interesowałem się tematem z 6-7 lat ucząc się ciągle i doskonaląc wiedzę nt. dopingu wymieniając ją z innymi "koksami". Tak, że jak się bierze za coś trzeba mieć o tym jakieś pojęcie uważam, przynajmniej poznać proste cykle oparte na 1-2 środkach na początek, mieć pojęcie o odblokuj, robić badania (ja za ostatnie zapłaciłem prawie 3 stówy), raczej nie ćpać- na pewno nie stimy (ja całe życie ćpałem mocne opio IV i benzo plus od czasu do czasu koksy i było git:), obecnie nawet alko nie piję i fajek nie palę, nie mówiąc już o żadnych drągach od ponad roku)
Co do środków na pierwszy cykl to może być meta 30mg przez 6-8 tygodni lub jakikolwiek testosteron (pomijając mixy na początku jak omnadren/sustanon gdyż mix 4 estrów działa mocniej niż pojedynczy), cypio/enan 250mg e5d przez 10-12 tygodni lub prop 100mg e2d przez 8-10 tygodni. Jednak to nie dla ciebie teraz uwierz mi, serio dobrze ci radzę, zęby zjadłem na sterydach.
Ty przede wszystkim musisz w chvj kalorii dołożyć będąc typowym ektomorfikiem i ostro zacząć trenować (znaczy pierwsze 2 tygodnie lekko żeby się nie przetrenować, po 2 tygodniach ogień z ciężarami, przede wszystkim wolnymi- sztangi i hantle jako ćwiczenia wielostawowe na wiele partii danego mięśnia, jak najmniej maszyn i ćwiczeń jednostawowych na nich, wyciągi jedynie na plecy, resztę maszyn raczej omijać, podstawą masy wolne ciężary pamiętaj) a nie za sterydy się brać.
Na sucho w 3 miesiące jak zaczniesz jeść przytyjesz 5-10kg. A to jest już w chvj i widać. 5kg już w chvj widać.
Ogólnie jak zaczniesz jeść np. 4 tysiące kalorii i po tygodniu-dwóch widzisz, że nic nie idzie dokładasz kolejne 500 i czekasz znowu tydzień-dwa. Nic nie idzie kolejne 500 i do skutku. Jak zauważysz, że zaczynasz za szybko tyć to zmniejszasz o 200-300 kalorii dzienną całość i tej ilości się trzymasz trenując przynajmniej 3-4 razy w tygodniu (2 razy to można ćwiczyć żeby utrzymać formę, chcąc iść dalej trzeba zrobić te przynajmniej 3, najlepiej 4 treningi w tygodniu, chcesz to rozpiszemy jakiś trening).
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.