Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, serdecznie Panowie, pisze do was z zapytaniem co mogę wybrać cut @V44 coś dobrego na wzrost masy, jestem szczupłym wysokim chłopaczkiem, niedługo planuje zapisać się na k1, teraz zacząłem trochę na siłownię chodzić i pić białko. Interesuje mnie coś, co jak że mnie zejdzie nie będę wyglądał jak przeorany trup. Może mógłby mi ktoś proszę napisać co brać, gdzie kupić i co poleca, ważę 70 przy wzroście 186. Naturalnie ciężko strasznie nabrać masy. Coś do wstrzykiwania może być;) Dziękuję i proszę bez krytycznych komentarzy. Miłego ☺️
  • 97 / 3 / 0
@Warmzeraa na razie naturalnie zwiększ kcal, węglowodany są dosyć ważne na masie.
  • 2 / / 0
Myślę że dobrym rozwiązaniem na pierwszy raz jest zdjęcie samego testosteronu tropi na których szybko działa i przynosi fajne rezultaty można go również szybko odstawić nie wkręca się za długo nie ma sensu brać więcej środków na początku bo po co od razu budować tolerancję organizmu na podawane środki do tego fajna dieta w razie konieczności wyrzucisz białko i będzie git jak co to zapraszam do kontaktu to pomogę ci ułożyć cykl
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.