Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 77 / / 0
Libido 2000%
Nieprzeczytany post autor: gblkleks »
Od kilku dni nie mam już życia gdyż moje libido oszalalo. Muszę ejakulowac co 1-2 godziny albo zaczyna mi się kręcić w głowie. Nie chce tu używać medycznego słownictwa. Po porostu wszędzie widzę „kwiatki które oblewam nektarem”. W aptece nie ma leku na taką dolegliwość. W sieci tylko wszyscy piszą jak zwiększyć libido.
Ponadto wymagam kobiecego ciała aby to uspokoić. Myślałem o jakiejś sztucznej pochwie z sexszopu ale …. nie, ejakulacja w prawdziwe ciało.
Tydzień z tym już walczę ale panie w aptkekach się śmieją.
  • 3630 / 598 / 1
Nie wiem czy to troll czy nie...

A od czego tak nagle tydzień temu zachciało ci się zapyloać kwiatki nektarem co 2 godziny?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 162 / 28 / 0
@gblkleks, kiedy ostatnio robiłeś badania hormonalne?
  • 3630 / 598 / 1
Hormony nie odpierdalają z dnia na dzień.
Jeśli faktycznie nie zmyśla to musiał to być przypadek reakcji na jakieś leki używki albo uraz.
Albo powikłania po sterydach anabolicznych.

Ewentualnie kolega jest chory psychicznie i to mocno, tylko że "zapomniał" wspomnieć.

Albo się "leczy" od tygodnia metamfetamina i też zapomniał wspomnieć xP
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 0 / / 0
Wow, I didn't realize how complex the topic of libido could be! It's fascinating to see everyone's experiences and opinions shared here.
  • 929 / 228 / 0
GBL też mocno podnosi chęć ejakulowania...
  • 0 / / 0
05 czerwca 2025danychBrak pisze:
Hormony nie odpierdalają z dnia na dzień.
Jeśli faktycznie nie zmyśla to musiał to być przypadek reakcji na jakieś leki używki albo uraz.
Albo powikłania po sterydach anabolicznych.

Ewentualnie kolega jest chory psychicznie i to mocno, tylko że "zapomniał" wspomnieć.

Albo się "leczy" od tygodnia metamfetamina blocky blast i też zapomniał wspomnieć xP
Thanks you so much
  • 0 / / 0
Re: Libido 2000%
Nieprzeczytany post autor: GOAT67 »
Proste - idź na panienki
  • 8 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PCP1900 »
Zgłoś się do lekarza jeśli to prawda. Na pewno można wyczerpać organizm , przecież zużywa to rezerwy organizmu. Ewentualnie musiał być jakiś uraz mózgu w połączeniu z zabrudzeniami psychosomatycznymi.
Uwaga! Użytkownik PCP1900 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dafag88 »
Leki na Parkinsona tak działają ale nazwa GBL w nicku to tez nie przypadek .
Wg mnie gość snuje swoje fantazje ale bez giebla jest aseksuakny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.