Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 77 / / 0
Libido 2000%
Nieprzeczytany post autor: gblkleks »
Od kilku dni nie mam już życia gdyż moje libido oszalalo. Muszę ejakulowac co 1-2 godziny albo zaczyna mi się kręcić w głowie. Nie chce tu używać medycznego słownictwa. Po porostu wszędzie widzę „kwiatki które oblewam nektarem”. W aptece nie ma leku na taką dolegliwość. W sieci tylko wszyscy piszą jak zwiększyć libido.
Ponadto wymagam kobiecego ciała aby to uspokoić. Myślałem o jakiejś sztucznej pochwie z sexszopu ale …. nie, ejakulacja w prawdziwe ciało.
Tydzień z tym już walczę ale panie w aptkekach się śmieją.
  • 3542 / 577 / 1
Nie wiem czy to troll czy nie...

A od czego tak nagle tydzień temu zachciało ci się zapyloać kwiatki nektarem co 2 godziny?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 114 / 22 / 0
@gblkleks, kiedy ostatnio robiłeś badania hormonalne?
  • 3542 / 577 / 1
Hormony nie odpierdalają z dnia na dzień.
Jeśli faktycznie nie zmyśla to musiał to być przypadek reakcji na jakieś leki używki albo uraz.
Albo powikłania po sterydach anabolicznych.

Ewentualnie kolega jest chory psychicznie i to mocno, tylko że "zapomniał" wspomnieć.

Albo się "leczy" od tygodnia metamfetamina i też zapomniał wspomnieć xP
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.