Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 499 / 109 / 0
5 mg tk bardzo mała dawka, max dawkw jest 60 dziennie, mnie klepie od 20
  • 12 / / 0
@nicki wiem , teraz mam 4 opakowania po 10mg i mi lekarka powiedziała że mam po 20 brac ale jak bedzie potrzeba to wiecej. Wiadomo ona myśli ze doustnie biore ale na mnie doustnie nie działa, tak jakbym chciala. Wczoraj mi sie nie chciało kruszyc to wzielam 8 po 5mg no 40 lacznie, to tak jakbym nic nie brała a snifem 15 juz byłoby super.
  • 955 / 174 / 0
@lotus62 bo sniffem to działanie rekreacyjne a nie leczenie chyba?
  • 499 / 109 / 0
Działa podobnie tylko szybciej i bardziej wali w dekiel dopaminą.

A jak nie działa 40 mg to przyjmij 60 :D
  • 12 / / 0
@nicki tak tylko czy jest sens przyjmowania odrazu dużych dawek, bo jednak pierwszy raz zawsze jest najlepszy a potem juz zawsze ten sam efekt i żeby bylo lepiej to jeszcze zwiekszac. Czy nie lepiej osiągać powoli kolejny level i sobie eksperymentowac. Mogę sie mylic ale moze u mnie moze działać efekt placebo jeśli chodzi o sniff, bo troche tesknie za feta
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.