Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 506 / 110 / 0
5 mg tk bardzo mała dawka, max dawkw jest 60 dziennie, mnie klepie od 20
  • 17 / / 0
@nicki wiem , teraz mam 4 opakowania po 10mg i mi lekarka powiedziała że mam po 20 brac ale jak bedzie potrzeba to wiecej. Wiadomo ona myśli ze doustnie biore ale na mnie doustnie nie działa, tak jakbym chciala. Wczoraj mi sie nie chciało kruszyc to wzielam 8 po 5mg no 40 lacznie, to tak jakbym nic nie brała a snifem 15 juz byłoby super.
  • 960 / 176 / 0
@lotus62 bo sniffem to działanie rekreacyjne a nie leczenie chyba?
  • 506 / 110 / 0
Działa podobnie tylko szybciej i bardziej wali w dekiel dopaminą.

A jak nie działa 40 mg to przyjmij 60 :D
  • 17 / / 0
@nicki tak tylko czy jest sens przyjmowania odrazu dużych dawek, bo jednak pierwszy raz zawsze jest najlepszy a potem juz zawsze ten sam efekt i żeby bylo lepiej to jeszcze zwiekszac. Czy nie lepiej osiągać powoli kolejny level i sobie eksperymentowac. Mogę sie mylic ale moze u mnie moze działać efekt placebo jeśli chodzi o sniff, bo troche tesknie za feta
  • 3 / / 0
Ja właśnie czekam za receptą od psychiatry ale biorę do tego dziennie 600mg pregabaliny i 300mg hydroxyzyna jestem ciekaw jak to na mnie zadziała bo nigdy nie brałem leków z tej kategorii
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.