Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 506 / 110 / 0
5 mg tk bardzo mała dawka, max dawkw jest 60 dziennie, mnie klepie od 20
  • 17 / / 0
@nicki wiem , teraz mam 4 opakowania po 10mg i mi lekarka powiedziała że mam po 20 brac ale jak bedzie potrzeba to wiecej. Wiadomo ona myśli ze doustnie biore ale na mnie doustnie nie działa, tak jakbym chciala. Wczoraj mi sie nie chciało kruszyc to wzielam 8 po 5mg no 40 lacznie, to tak jakbym nic nie brała a snifem 15 juz byłoby super.
  • 960 / 176 / 0
@lotus62 bo sniffem to działanie rekreacyjne a nie leczenie chyba?
  • 506 / 110 / 0
Działa podobnie tylko szybciej i bardziej wali w dekiel dopaminą.

A jak nie działa 40 mg to przyjmij 60 :D
  • 17 / / 0
@nicki tak tylko czy jest sens przyjmowania odrazu dużych dawek, bo jednak pierwszy raz zawsze jest najlepszy a potem juz zawsze ten sam efekt i żeby bylo lepiej to jeszcze zwiekszac. Czy nie lepiej osiągać powoli kolejny level i sobie eksperymentowac. Mogę sie mylic ale moze u mnie moze działać efekt placebo jeśli chodzi o sniff, bo troche tesknie za feta
  • 3 / / 0
Ja właśnie czekam za receptą od psychiatry ale biorę do tego dziennie 600mg pregabaliny i 300mg hydroxyzyna jestem ciekaw jak to na mnie zadziała bo nigdy nie brałem leków z tej kategorii
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.