Jak wyżej. Jakaś instrukcja? Kupiłem dwa pudła full auto golden teacher, a nie mam żadnej wiedzy jak to stosować.
Proszę o szybkie rady.
W razie co odpowiadam na pytania, nie tak jak inni tutaj.
W tym temacie cierpliwość to podstawa. Napisz mi na priv skąd masz growkita.
Mam takie pytanie zasadnicze odnośnie tych autocudaków. Ich nie trzeba wietrzyć prawda? W sensie po prostu stawiam torbę, obklejam od boków folią i czekam tak? I drugie pytanie od razu, żeby nie powielać - mianowicie ile +- czasu mija od pinowania do zbiorów?
Z góry dzięki
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.