Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 373 / 3 / 0
Dzien dobry.
Jak wyżej. Jakaś instrukcja? Kupiłem dwa pudła full auto golden teacher, a nie mam żadnej wiedzy jak to stosować.
Proszę o szybkie rady.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 1 / / 0
Jeżeli chodzi o hodowlę grzybów to sam korzystałem ze zwykłych growkitow z tego co kojarzę te full auto są automatyczne czyli stawiasz je w zaciemnionym miejscu i zostawiasz same sobie ale poczytaj na necie ziomek bo jest dużo informacji jak uprawiać grzyby i jak korzystać z różnego rodzaju grzybni
  • 373 / 3 / 0
Już zacząłem hodowle i zdam relację, jak dobiegnie końca.
  • 373 / 3 / 0
Mazatapeki przez 3 tygodnie urosły dwukrotnie. Zebrane 21 g suchych, potem 15 g suchych. Golden teacher obrodził jeden raz 30 g suchych. Growkity kupione w sklepie z podobizną ptaka w logo, w sklepie stacjonarnym. Full auto rzeczywiście są full auto - nic nie trzeba robić. Podnosisz torbę żeby stała, nie blokując filtra powietrza, ja stawiałem koło okna, w miejscu nasłonecznionym, ale zakryłem płytą paździerzową, 21-26 st. C, dwa razy dziennie 5 minut wietrzenia pokoju i cześć. Jak zbierałem grzyby otworzyłem tylko torbę w warunkach sterylnych, a potem ją zamknąłem i nawet nie dolewałem wody. Same wyrosły. Teraz czekam na kolejne "mioty".
W razie co odpowiadam na pytania, nie tak jak inni tutaj.
  • 1 / / 0
czesc, kupilem 2 tyg temu growkit full auto jack rabbit, trzymam w troche zaciemnionym miejscu w temp 21-24, narazie jedyne co pojawilo sie to puch na ziemi, chat napisal zebym dal mu wiecej swiatla a wiec od wczoraj trzymam w troche jasniejszym miejscu ale nie na sloncu, czy cos moglbym jeszcze zrobic aby pojawily sie piny?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.