Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 72 / 8 / 0
Ostatnią przygodę z Tramalem (krople) miałem 4 lata temu. więc tolerka zerowa ,Wczoraj wpadł mi Poltram 37,5 tramca.
Wczoraj zmieliłem w moździeżu i wypiłem około 200 mg tramadolu i nic.
Dziś (koło 2h temu) już podniosłem dawkę do 450 + osłonowo 2mg clona i póki co tez nic

- mam jeszcze nasen (zolpidem)
- więcej klonów, ale nie chciałbym brać więcej bo schodzę z kolonów'
- mogę skoczyć do aptekimpo kodę, jesli może to w czymść pomóc

Proszę o radę + ewentualnie co mogę dolożyć z wyżej wymienionych aby faza była choć trochę adekwatna do połknięcia tyle Tramalu :(
  • 3633 / 598 / 1
A może zamiast na siłę się truć tramadolem, po prostu go zostaw bo może nie dla ciebie?
NIGDY nie mieszaj żadnych leków z zolpidemem bo się obudzisz bez całego opakowania zolpidemu, bez klonów i bez tramadolu.

Już lepiej jak się koniecznie chcesz zgrzac, weź to 200 trama i trochę kody dodaj.
Jak ci się nie spodoba to już sobie odpuść
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 41 / 11 / 0
@masterp213 Oho, kolega wychodzi z 7-letniego ciągu na kodeinie przerzucając się na klonazepam i tramadol %-D. Świetnie ci idzie, ale jednak bym proponował detoks szpitalny, i później ośrodek leczenia uzależnień.

A co do tego, że tramadol nie działa, to obwiniałbym inne leki które przyjmujesz, głównie fluoksetyna i klonazepam. Jak coś to łączenie tramadolu z antydepresantami jest odradzane, chociażby ze względu na ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.