Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 2 / 0
Co polecacie na stresujący dzień w pracy, bardziej niż standardowo. Będzie rozmowa z dyrekcją, dlatego lepiej mieć trzeźwy umysł, a z drugiej strony jest to osoba prosta, lubiąca pożartować i raczej nie przepadajaca za osobami z kijem w dupie.
Ja po pseudo jestem pobudzona, sprawiam wrażenie bardziej energicznej, ale jestem też nerwowa. Znowu po zopiklonie czuje takie sleepy glow jak ktoś to nazwał, taki totalny luz, bycie obok problemów. W zasadzie nie wiem co wybrać

Poradzcie proszę!
  • 3588 / 583 / 1
Nic

Obie propozycje są przesadzone i w ogóle nie dobrane do sytuacji...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 365 / 103 / 0
😕 serio ? Zolpikon spowoduje senność , a pseudoefka Cie naspiduje. Że skrajności w skrajność. Zostaw lekarstwa i inne substacje najlepiej bo ewidentnie nie masz o nich pojęcia. Krzywdę sobie tylko zrobisz . Tak jak napisał @Retrowirus najlepiej nic. Melisse wypij może. Ona Cie lekko wycziluje
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 88 / 2 / 0
Dzięki za rady, ale żadna nietrafiona. Po zopiklonie nie jestem senna tylko pobudzona do działania, a po pseudoefce łatwiej mi się skupić. Melisa to woda.
  • 2948 / 247 / 0
Jeśli już musisz coś brać to niewielka dawka pefki z kodeiną (o ile masz z nią jakiekolwiek doświadczenie), pefkę można zastąpić energetykiem. Ewentualnie diazepam z pefką.

Choć wszystkie powyższe propozycje są do dupy (podobnie jak pytanie, ale starałem się utrzymać podobny poziom - no offence), to nie jest jakaś mega trudna sytuacja życiowa, aby wspomagać się używkami. Yerby się napij i będzie spoko.
  • 11 / 3 / 0
Może bupropion (NDRI), dodaje energii, motywacji, poprawia nastrój itp. i na pewno działa słabiej od pseudo ewentualnie możesz zastanowić się nad metylofenidatem (Medikinet) niby lek na ADHD ale ma działanie stymulujące i również jest NDRI.
Na stress i pełen luz dobrze radziła sobie alpra ale jest z grupy Benzodiazepin i łatwo się uzależnić także w tym wypadku raczej odpada.
  • 365 / 103 / 0
16 września 2024zduszonyszept pisze:
Dzięki za rady, ale żadna nietrafiona. Po zopiklonie nie jestem senna tylko pobudzona do działania, a po pseudoefce łatwiej mi się skupić. Melisa to woda.
Serio ?
15 września 2024zduszonyszept pisze:

Ja po pseudo jestem pobudzona, sprawiam wrażenie bardziej energicznej, ale jestem też nerwowa. Znowu po zopiklonie czuje takie sleepy glow jak ktoś to nazwał, taki totalny luz, bycie obok problemów. W zasadzie nie wiem co wybrać

Poradzcie proszę!
Ić robić zamieszanie gdzieś indziej. Sorry ale jak chcesz sobie nabić postów to rób to bardziej dokładnie.
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).