Ja po pseudo jestem pobudzona, sprawiam wrażenie bardziej energicznej, ale jestem też nerwowa. Znowu po zopiklonie czuje takie sleepy glow jak ktoś to nazwał, taki totalny luz, bycie obok problemów. W zasadzie nie wiem co wybrać
Poradzcie proszę!
Obie propozycje są przesadzone i w ogóle nie dobrane do sytuacji...
"Rutyna to rzecz zgubna "
Choć wszystkie powyższe propozycje są do dupy (podobnie jak pytanie, ale starałem się utrzymać podobny poziom - no offence), to nie jest jakaś mega trudna sytuacja życiowa, aby wspomagać się używkami. Yerby się napij i będzie spoko.
Na stress i pełen luz dobrze radziła sobie alpra ale jest z grupy Benzodiazepin i łatwo się uzależnić także w tym wypadku raczej odpada.
16 września 2024zduszonyszept pisze: Dzięki za rady, ale żadna nietrafiona. Po zopiklonie nie jestem senna tylko pobudzona do działania, a po pseudoefce łatwiej mi się skupić. Melisa to woda.
15 września 2024zduszonyszept pisze:
Ja po pseudo jestem pobudzona, sprawiam wrażenie bardziej energicznej, ale jestem też nerwowa. Znowu po zopiklonie czuje takie sleepy glow jak ktoś to nazwał, taki totalny luz, bycie obok problemów. W zasadzie nie wiem co wybrać
Poradzcie proszę!
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.