Brałem udział w podobnych imprezach ale jednak nie takiego kalibru. Słuchałem (i kątem oka oglądałem) sety z tegorocznej edycji, mam trochę mieszane odczucia (oprawa piękna ale wydaje mi się, że publiczność przed covidem jakoś lepiej się bawiła) ale mimo wszystko gdybym miał ku temu możliwości to wziąłbym udział w (podejrzewam) imprezie życia.
Kieruję zatem pytania do forumowiczów: braliście kiedyś udział w takim bądź podobnym wydarzeniu? Jak to się przedstawia cenowo z biletami i akomodacją? Czy dużo osób lata porobionych?
Może wypadałoby w przyszłym roku wysłać hyperową delegację w celu promocji portalu i jakieś reportaże
Dzielcie się spostrzeżeniami…
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
do Amsterdamu na ADE albo do Berka na dobry festival jak Atonal to bym pojechał i się ustawił, ale tomorrow to już nieco za duża masówa for my taste
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.