Brałem udział w podobnych imprezach ale jednak nie takiego kalibru. Słuchałem (i kątem oka oglądałem) sety z tegorocznej edycji, mam trochę mieszane odczucia (oprawa piękna ale wydaje mi się, że publiczność przed covidem jakoś lepiej się bawiła) ale mimo wszystko gdybym miał ku temu możliwości to wziąłbym udział w (podejrzewam) imprezie życia.
Kieruję zatem pytania do forumowiczów: braliście kiedyś udział w takim bądź podobnym wydarzeniu? Jak to się przedstawia cenowo z biletami i akomodacją? Czy dużo osób lata porobionych?
Może wypadałoby w przyszłym roku wysłać hyperową delegację w celu promocji portalu i jakieś reportaże
Dzielcie się spostrzeżeniami…
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
do Amsterdamu na ADE albo do Berka na dobry festival jak Atonal to bym pojechał i się ustawił, ale tomorrow to już nieco za duża masówa for my taste
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.