Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy jeśli 2 tygodnie już nie biorę mefa a widzę nie lekko nie wyraźnie jest to powód do niepokoju ? Boję się że uszkodziłem sobie wzrok
  • 1321 / 336 / 12
Re: Mef a wzrok
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Jak nie będziesz patrzył w słońce powinno być git %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 36 / 13 / 0
Ze wzrokiem jest kruchutko. Jeśli to faktycznie od mefa (albo zanieczyszczeń jakichś) to słabo to widzę xD a tak serio: jeśli doszło do jakiegoś uszkodzenia, samoistna regeneracja oka jest baaaaardzo mało prawdopodobna i baaaaardzo czasochłonna. Mimo wszystko, zapisz się do okulisty. Za te dwa lata jak będziesz miał termin na NFZ, moze być ci potrzebny.
  • 3455 / 556 / 2
28 kwietnia 2024Berserker2137 pisze:
Czy jeśli 2 tygodnie już nie biorę mefa a widzę nie lekko nie wyraźnie jest to powód do niepokoju ? Boję się że uszkodziłem sobie wzrok
Mozesz nawet do dwóch tygodni widzieć niewyraźnie! Zbyt barwnie i rozpuszcająco wchodząc wychodząc z pomoeszczeń. Jak najbardziej nie. Odpocznij. Nie bierz już mef. Zsuplementuj b witaminy i magnez. Dużo białka w diecie. Pozdrawiamy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1005 / 270 / 0
To nie problem z oczami - sam tak miałem i dopaminka w mózgu się musi uzupełnić, potrwa do pewnie do kilku tygodni, w zależności od stażu ćpania.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.