Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
Witam. Jestem w drugim dniu ciągu na pregabalinie. Dawki kosmiczne - 1,5 g wczoraj, dzisiaj nawet więcej. Skończylem wrzucać i pojawiły się jakieś parkinsonowskie objawy - wszystko leci mi z rąk, brain zapsy jakbym na chwile tracił świadomość, zrywy kończyn górnych, pare razy zerwało mi nogi i ladowałem na podlodze (zajebałem nawet ryjem w wannę %-D ). Posiadam akineton z psychiatryka mi go kiedyś przypisali, chcialem sie spytac czy pomoże, bo na 15 do roboty muszę. Pilna sprawa, proszę o pomoc ! Dziękuję.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 9 / 0
O panie, dobry herbatnik z Ciebie. Generalnie biperyden może powodować zwiększone ryzyko drgawek a do tego może wzmocnić niekontrolowane ruchy rąk czy nóg, które masz, więc chyba nie warto ryzykować.
Powodzenia w robocie, będzie pewnie wesoło.
Tak na marginesie - jakie to uczucie po takiej dawce?
  • 3 / / 0
Należy natychmiast przerwać jego stosowanie. Objawy, których doświadczasz, takie jak upuszczanie przedmiotów, uderzenia mózgu, szarpnięcia, upadki i urazy twarzy, nie są typowe. Buckshot Roulette
  • 2766 / 357 / 0
To ja dodam od siebie ze w najgorszym okresie kiedy choroba miała taki nie wiem jak to nazwać ogromny ruch postęp rzut .. byłem na opio do tego pregabalina i czasami miałem ataki coś jakby padaczki i u neurologa dostałem biperyden czyli akineton w dawce 2mg .. . Akineton może i jakoś " wycisza " te drgawki itp ale czlowiek jest jak w " swoim " świecie totalnie to bylo dla mnie coś innego czy nowego .. obraz totalnie rozmyty patrząc w telefon nawet gdy dalem oświetlenie wyświetlacza na maxa nie mogłem przeczytać nic ani napisac sms czy cokolwiek
  • 0 / / 0
It is important that you consult a doctor or medical professional immediately to ensure your safety. The symptoms you are experiencing may be related to the use of high doses of pregabalin, but may also be the result of some other health problem. slice master
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.

Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025

Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.