Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
Witam. Jestem w drugim dniu ciągu na pregabalinie. Dawki kosmiczne - 1,5 g wczoraj, dzisiaj nawet więcej. Skończylem wrzucać i pojawiły się jakieś parkinsonowskie objawy - wszystko leci mi z rąk, brain zapsy jakbym na chwile tracił świadomość, zrywy kończyn górnych, pare razy zerwało mi nogi i ladowałem na podlodze (zajebałem nawet ryjem w wannę %-D ). Posiadam akineton z psychiatryka mi go kiedyś przypisali, chcialem sie spytac czy pomoże, bo na 15 do roboty muszę. Pilna sprawa, proszę o pomoc ! Dziękuję.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 17 / 0
O panie, dobry herbatnik z Ciebie. Generalnie biperyden może powodować zwiększone ryzyko drgawek a do tego może wzmocnić niekontrolowane ruchy rąk czy nóg, które masz, więc chyba nie warto ryzykować.
Powodzenia w robocie, będzie pewnie wesoło.
Tak na marginesie - jakie to uczucie po takiej dawce?
  • 3 / / 0
Należy natychmiast przerwać jego stosowanie. Objawy, których doświadczasz, takie jak upuszczanie przedmiotów, uderzenia mózgu, szarpnięcia, upadki i urazy twarzy, nie są typowe. Buckshot Roulette
  • 2814 / 367 / 0
To ja dodam od siebie ze w najgorszym okresie kiedy choroba miała taki nie wiem jak to nazwać ogromny ruch postęp rzut .. byłem na opio do tego pregabalina i czasami miałem ataki coś jakby padaczki i u neurologa dostałem biperyden czyli akineton w dawce 2mg .. . Akineton może i jakoś " wycisza " te drgawki itp ale czlowiek jest jak w " swoim " świecie totalnie to bylo dla mnie coś innego czy nowego .. obraz totalnie rozmyty patrząc w telefon nawet gdy dalem oświetlenie wyświetlacza na maxa nie mogłem przeczytać nic ani napisac sms czy cokolwiek
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.