Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Heja, niedługo idę do dentysty i chcę wiedzieć czy rozpozna on że jestem uzależniony i czy powinienem się martwić?
  • 5783 / 1185 / 43
Dobry stomatolog pozna to po zębach.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2965 / 1601 / 35
Pozna ale nic nie powie
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 248 / 84 / 0
Pozna, ale wątpię, że cokolwiek powie w tym temacie.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5783 / 1185 / 43
Powie, powie.
Jak nie powie, to chujowy dentysta.
Mi zawsze mówił, co ciekawe odróżniał osad nazębny, ten od e papierosa, od tytoniu i od maczanek..
Ale to jest na prawdę dobra dentystka. Przestałem do niej chodzić bo była nie miła dla mnie.
Że ja ciągle palę i palę, to mnie wkurwiało.

Ta suka nawet stwierdziła, że otwierałem piwo zębami (W ŻYCIU NIE !), i mi to wmawiała.
A to było od lufki szklanej, jak ją przegryzłem na pół.
Ogólnie zęby mam wszystkie i wszystkie zdrowe.
Zmieniłem dentystkę.
  • 1317 / 334 / 12
Już bez przesady, dentysta to może stwierdzić czy ma się próchnicę i plomby do wymiany ale stawianie takich diagnoz z zakresu psychologii jedynie na podstawie jakości jamy ustnej to przecenianie kompetencji stomatologów.

Faktem jest, że meth i amph niemiłosiernie zajeżdżają szkliwo ale jest wiele innych czynników powodujących psucie zębów jak np palenie papierosów, bruksizm, nieprawidłowa higiena jamy ustnej czy nadmiar cukrów a one niekoniecznie występują przy nadużywaniu narkotyków.

O dziwo po mnie nigdy nie trzasnęli, chociaż ostatnim razem sam powiedziałem, że nadużywałem stymulantów %-D Z lekarzami w przeciwieństwie do policji lepiej zawsze być szczerym.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3571 / 581 / 1
Nie pozna, może jedynie zgadywać.
Jak przyjdziesz w bluzie z kapturem wydziarany na szyi i będziesz się do niego zwracać per "mordo", to bardzo możliwe że się domyśli...

Dlaczego nie miałby pomyśleć że to zwykłe zaniedbanie oraz gazowane napoje i góry słodyczy? A może dieta uboga w niektóre elementy? A może zgrzytanie zębami albo używanie ich do obalania drzew i budowania żremi? 😅
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5783 / 1185 / 43
Osad nazębny, odwapnione zęby etc. to są skutki ćpania.
DOBRY stomatolog, taki na prawdę dobry to pozna.
Bo widział narkotyczne przypadki.
Jak chodzicie do jakichś durniów albo z nfz to taki lekarz ma to w dupie.
Jak płacisz gruby hajs prywatnie trafisz na denta z powołaniem to wszystko po zębach prawdę powie.
  • 3455 / 556 / 2
Dokładnie, po zębach nie pozna, może jedynie zgadywać, a poznać może to jedynie w swojej wyobraźni ;) Nawet jak pozna i coś burknie to co z tego? Pewno i nic nie burknie, tylko sobie POMYŚLI.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Za dużo koszą, żeby się czepiać. Powie, że popsute, zaniedbane i tyle
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.