najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
Witam. Czy znacie jakieś odmiany automatów ktorych nie czuć podczas hodowli? W necie trafilem na info, ze takimi odmianami sa m.in. Durban Poison i Nothern Lights. Czy może ktoś to potwierdzić lub polecić inna nie śmierdząca odmiane?
  • 12411 / 2410 / 0
Często na necie można znaleźć informacje wyssane z... palca. Są takie rankingi odmian bez zapachu / ze słabym zapachem i między innymi jest tam Jack Herer, który w moim przypadku (od Bulk Feminized Seeds) wali na 100 metrów, a ma niecały metr wysokości.

Miałem auto NL i on faktycznie pachniał subtelnie (ten sam producent), ale czy to reguła - nie mam pojęcia
  • 56 / 6 / 0
@Nano44 raczej polecam forum haszysz do takich pytań ale wątpie żeby istniała jakaś odmiana bez zapachu. Zawsze będzie nawet lekko czuć.
  • 12411 / 2410 / 0
No niekoniecznie. Miałem do czynienia z krzyżówką "autorską" kompletnie bezzapachową. To był taki wczesnej generacji automat Amnesia Haze skrzyżowany z Durban Poison (jeśli nie pomyliłem kolejności).
Ale fakt - 99% będzie waliło mniej lub bardziej.
  • 491 / 101 / 0
Jasne, że istnieją bezzapachowe odmiany. A spieranie się o to z tymi którzy sadzą wciąż śmierdzące kushe ale pod tysiącem różnych egzotycznych nazw i upierają się, że nie ma nieśmierdzących odmian to jak ta przyslowiowa rozmowa głodnego z sytym ;)
  • 70 / 11 / 0
@Qlop o jakie bezzapachowe odmiany ci dokładnie chodzi?
@jezus_chytrus wiesz coś więcej na temat dostępności tej odmiany?
  • 12411 / 2410 / 0
Napisałem, że to była "autorska" krzyżówka jednego z użytkowników forum. Pestek na pewno już nie ma.
  • 491 / 101 / 0
@lossu nie moge wysprzęglić się tak o z odmian bez zapachu, zagrajmy w gre, ty podajesz nazwe odmiany, a ja ci pisze zimno/ciepło %-D

Nie żebym miał coś do odmian kurwiących jak żul w porannym tramwaju, bo filtr węglowy jest dla ludzi, jednak gdy robi się harvest to napierdala tak w mieszkaniu jak z murzyńskiej wioski i to jest konkret przypał przez pare godzin i filtr chuja tu pomoże, chyba, że masz pokój przerobiony na growroom to spoko, można wejśc do środka i ciachać %-D Tak samo gdy palisz ten szajs, bo gdy otworzysz słoik, zmielisz w grinderku to znowu zaczyna napierdalać jak sam skurwysyn i jest przypał, i wbrew pozorom i tutejszym patusom którzy mają rozjebane kinole - siuwax z wapo też jebie.
A gdy wziąc pod uwagę, że odmiany bez zapachu do słabych nie należą, więc jesli jest opcja na ułatwienie sobie życia to czemu nie skorzystać...
  • 7 / / 2
@Qlop , jeżeli można, to z wielką chęcią dorzucę swoje 3 grosze do powyższego tematu.
Jeżeli chodzi o odmiany to strzelam w:

1. Speed (Auto)
2. Cirandella (Auto)
3. Northern Light (Auto)
4. Mimosa Cake (Auto)
5. Lowryder (Auto)
6. White Widow (Auto)
7. Zkittlez (Auto)

W te odmany myślę, że bym strzelał. Wydają się takie mizerne i słabo cuchnące (choć wydaje mi się, iż Zkittelz chyba należał do tych średnio cuchnących)
  • 2484 / 509 / 0
Faktycznie, speed nie ma zbyt mocnego zapachu. Z resztą nie miałem styczności, więc się nie wypowiem.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze:
Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.