Miałem auto NL i on faktycznie pachniał subtelnie (ten sam producent), ale czy to reguła - nie mam pojęcia
Ale fakt - 99% będzie waliło mniej lub bardziej.
@jezus_chytrus wiesz coś więcej na temat dostępności tej odmiany?
Nie żebym miał coś do odmian kurwiących jak żul w porannym tramwaju, bo filtr węglowy jest dla ludzi, jednak gdy robi się harvest to napierdala tak w mieszkaniu jak z murzyńskiej wioski i to jest konkret przypał przez pare godzin i filtr chuja tu pomoże, chyba, że masz pokój przerobiony na growroom to spoko, można wejśc do środka i ciachać
A gdy wziąc pod uwagę, że odmiany bez zapachu do słabych nie należą, więc jesli jest opcja na ułatwienie sobie życia to czemu nie skorzystać...
Jeżeli chodzi o odmiany to strzelam w:
1. Speed (Auto)
2. Cirandella (Auto)
3. Northern Light (Auto)
4. Mimosa Cake (Auto)
5. Lowryder (Auto)
6. White Widow (Auto)
7. Zkittlez (Auto)
W te odmany myślę, że bym strzelał. Wydają się takie mizerne i słabo cuchnące (choć wydaje mi się, iż Zkittelz chyba należał do tych średnio cuchnących)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.